More information
Albert Hanssen

5Gyldne regler for ansvarlig handel med binære optioner

Regel Nr. 1 - Følg money management

Hvis man ikke ønsker at blive påvirket af en lang række urentable handler, der ruinerer ens konto, så skal man følge money management. Dette betyder, at man meget fast skal indstille den højeste procentdel af ens depositum for ens konto, som man kan investere i en enkelt option. Denne procentdel bør ideelt set være lav. Mindre erfarne handlere bør indstille den til 2%, eller h...Albert Hanssen

Strategier til binære optioner - En succesfuld handlers teknikker

En strategi for handel med binære optioner består af to dele. Første del er den egentlige handelsstrategi, hvor handleren søger efter interessante handelsmuligheder, der forventes at være rentable. Handelsstrategien kan f.eks. omfatte analyse af prisgrafer eller at følge økonomiske nyheder. Den anden del er money management - money management er med til at bestemme, hvordan man klogt administrerer sin handelskapital ...Albert Hanssen

Break Even ratio: Minimalle succesrate man skal bruge for at tjene penge på binære optioner

Et af de vigtigste tal for en der handler med binære optioner, er procentdelen af succesfulde handler. Der er en specificeret minimumsrate, man skal overskride for at være rentabel på lang sigt. Denne rate kaldes breakeven-ratioen, og ligger normalt mellem 55% og 60%. Læs mere om hvordan man beregner denne rate, og hvordan handlerens langsigtede profit afhænger af den.

Hvad betyder breakev...Albert Hanssen

MetaTrader - brugsvejledning for handlere

MetaTrader 4 er et fremragende analytisk værktøj, der helt gratis kan bruges handlere af optioner. Det viser dig langt bedre prisgrafer end dem, der findes på mæglernes platformhjemmeside. Derudover kan man udvide dem med en lang række tekniske indikatorer, der hjælper dig med at foretage en beslutning i forbindelse med din næste handel.

Hvordan kan MetaTrader hjælpe dig

Det fungerer som et fantastisk analytisk værktøj, som man kan ...Albert Hanssen

Minut optioner - definition, egenskaber, eksempler

Minut optioner er en specifik type af binære optioner med en kort udløbstid, almindeligvis fra 60 sekunder til 5 minutter. Sammenlignet med almindelige binære optioner (udløbstid på 30 minutter eller længere) kan de være meget risikable. Med en så kort tidsperiode kan det være sværere at forudsige prisudviklingen, og de medfølgende udbetalinger er normalt ikke så høje.

Minut optioner (dvs. meget kortsigtede optioner med en ...Albert Hanssen

Alt du behøver at vide om til binære robotter

Indtil for et par dage siden havde jeg aldrig hørt om binære robotter, og det fangede min opmærksomhed, da jeg hørte om dem. Udover de indledende lattervækkende billeder på min indre nethinde af robotter, der rent faktisk handlede med binære optioner, var jeg ikke så overrasket over, hvad jeg fandt ud af. Den software, der får robotterne til at handle er intet mere end signal udbydere og auto-handlere. Handel med ro...Albert Hanssen

Binære robotters profitgivende funktioner

Binære robotter har mange funktioner, som handlere kan bruge til at skræddersy deres handelsindstillinger for at opfylde deres behov. Det er faktisk en af de mest innovative software indenfor markedet med binære optioner. Handlere kan udnytte de binære robotters funktioner til at øge indtjeningshastigheden og også til bedre at forstå binære optioner.

Handlere skal være meget obs på detaljer og vidende for at forstå ...Albert Hanssen

Bollinger bånd og momentum

Lær om Bollinger bånd og momentum her. Bollinger bånd er en teknisk indikator designet til at give dig en fornemmelse for forventet handelsrækkevidde, og om priserne for øjeblikket er høje eller lave i forhold til denne rækkevidde. Til dette formål tager de et 14 perioders glidende gennemsnit (mellemlinie), multiplicerer standardafvigelsen med to og tilføjer (øverste linje) og trækker den fra det glidende gennemsnit. Dette skaber en kurve, som pri...Albert Hanssen

Teknisk analyse i binære optioner

Som handler med binære optioner skal du foretage forudsigelser om fremtidige prisbevægelser for et aktiv. I almindelig handel er der forskellige måder at gøre dette på, men mest kendt er fundamental analyse.

Denne metode undersøger indtjening, udbytte, nye produkter, forskningsprojekter mv. af et aktiv. Desværre kan fundamental analyse ikke tilpasses binære optioner. Den eneste måde at blive en succesfuld handler med binære optioner er at...Albert Hanssen

Candlestick strategi

Candlestick strategien er en af de mest populære måder at med handle binære optioner på. Når du forstår candles, kan du finde handelsmuligheder i ethvert markedsforhold, og du vil altid kunne handle en binær option.

I denne artikel forklarer vi, hvordan man udfører en candlestick strategi med binære optioner. Vi besvarer vi disse spørgsmål i detaljer:

Candlestick metode’ />

<ul>
	<li>Hvad er candlesticks?</li>
	<li>Hvordan kan jeg bruge candlesticks til at handle binære optioner?</li>
</ul>

<h2>H...</h2></p><hr /><hr /></div><div itemscope itemtype="http://schema.org/NewsArticle"><div itemprop=
Albert Hanssen

Strategier for højrisiko handlere

Hvis du som handler er villig til at tage en risiko, så længe det giver dig mulighed for at tjene mange penge på kort tid, bør du vælge en af de strategier, vi præsenterer dig for i denne artikel.

For at kvalificere sig som en risikabel strategi med stort potentiale, skal en strategi opfylde to kriterier:

  1. Den skal generere mange signaler. For at tjene mange penge hurtigt, skal du lave en masse handler.
  2. Den skal generere en høj gevinst ve...Albert Hanssen

Strategier for høje / lave optioner

Høje / lave optioner er den type binære optioner, som kan generere den højeste vindende procent. For at hjælpe dig med at tjene penge med høje / lave optioner, er her tre af de bedste strategier for høje / lave optioner, som du kan bruge.

At handle med strategier for høje / lave optioner

Høje / lave optioner kræver, at du forudsiger, om markedet vil stige eller falde over en bestemt periode. Hvor langt markedet vil stige eller falde, be...Albert Hanssen

At handle med candlesticks

I de foregående artikler har vi allerede diskuteret candles, hvordan de dannes, og hvordan du kan bruge dem i din handel. I denne artikel vil vi se nærmere på det, du kan konkludere ud fra candles om markedspsykologi og markedsfaser. Dette vil hjælpe dig med at ikke kun at gætte, hvad der vil ske, men til at forstå, hvad prisen gør, og hvorfor den gør det. Ud fra den viden kan du komme frem til en mere sofistikeret forudsigelse om fremtidige prisbevæge...Start now

Tjen penge med tre nemme trin!

Min metode kan blive brugt alle steder. De fleste banker og handlende kender ikke til denne metode endnu, og selvom de kendte til den, ville de ikke under nogle omstændigheder tilbyde den til almindelige mennesker. Det er derfor det er meget vigtigt at vælge en pålidelig licenseret mægler der vil tillade dig at tjene penge. Disse er mine to favoritmæglere. Registrer dig på den ene af dem - eller dem begge. De tilbyder begge råd og vejledning, video guides og personlige rådgivere - helt gratis.

Prøv metoden med en demoversion:

  IQ Option

IQOption Europe Ltd
Nye mæglere der tilbyder exceptionelt høje udbetalinger - (92 procent) og meget lave indbetalingskrav.
Mit hurtige tip: Denne mægler er ideel for begyndere, der vil starte med en lav indbetaling.
Minimum indbetaling: $10
 

  Binary Options Robot

High Yield Solutions Inc
En revolutionær robot, der handler automatisk i steder for dig.
Mit hurtige tip: I SIGNIALER sektionen kan du direkte kopiere succesfulde handlere.
Minimum indbetaling: 250$
 
 

Binære Optioner - Udsagn og Anmeldelser

 Tilføj kommentar!


  Cecilie (83.93.14.*) skriv

Det virker ikke?    https://eu.iqoption.com/traderoom

Det der IQ option som man kommer ind på det koster altså penge?

  Allan Gabet (188.179.165.*) skriv

hjælp til at tjene penge

hej jeg og mig kone lever for kun 7500 om månedet hvor der skal betales alt ud fra det . det ville være dejlig med lidt ex. om månedet , så derfor jeg kontakter dig for at høre hvad jeg kan gøre for at begynde at tjene lidt. Hilsen Allan og Mary

  Peter (88.103.252.*) skriv

profil

Hvordan virker det egentligt når jeg gerne vil bruge min almindelige bankkonto til indbetaling og til at hæve til?

  Dusan (185.15.111.*) skriv

Jeg er dum

Hej, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg endte på din side mens jeg smuttede rundt på nettet. Jeg har ikke noget behov for at være millionær. Jeg vil bare være financielt uafhængig, og jeg har ikke den største løn men jeg er stadig over gennemsnittet. Det er træls er lånet. 500%ekstra om måneden ville virkeligt hjælpe mig. Kunne du fortælle mig her, så andre også kan se det, hvordan det egentligt fungerer? jeg forstod det ikke det ikk helt første gangh. Kan du forklarer det til os lidt dumme? Jeg har arbejde men har ret meget fritd.

  Arty.RU (37.48.51.*) skriv

skatt

Så hvordan fungerer beskatningen af profitten (store profitter) når de kommer på min konto??

  Adam (176.222.228.*) skriv

Jeg forstår det ikke, kan du sende en video hvor det virker?

  MogulJon (92.61.85.*) skriv

spørgsmål

Hellå, jeg er også totalt ny til det her og jeg tænkte på om der er nogle der vil hjælpe mig til at komme i gang? Det kunne være fedt!

  Daniel (188.75.144.*) skriv

Re: spørgsmål - MogulJon    Option Trade.com

Så vidst som jeg ved, er det laveste indbetaling på Option Trade.com, hvor det er 100$ eller ca 80$.

  Marcel (193.179.141.*) skriv

Værsød    Nikde

Jeg vil gøre det samme som dig. Men jeg har ingen erfaring, så jeg ville bare høre, om der er nogle sider hvor indbetalingen er lavere? Tak på forhånd!.

  David (31.31.228.*) skriv

hjælp miig    IQoption.com

er der nogle der kan hjælpe mig videre på IQoption.com?

  jffdark (217.66.182.*) skriv

information    I dont trade yeta

Hey, kan i fortælle mig en ting eller to. Jeg vil prøve den sikre måde med en demo version. Jeg kan jeg indbbetaler lavere mægner såsom 100euros,100dollars, jeg har ikke nogen erfaring overhovedet, så jeg leder efter mere information, om hvordan jeg skal indberette præmien til skat. Hvordan gør jeg det??

Alle kommentarer (ny side)
 
 
 

 Tilføj kommentar!

Spørg om alt eller del din erfaring
Du vil modtage detaljerede instruktioner til din e-mail.