More information


  (145.25.34.*) skriv

hvordan betaler jeg med kort    Binomo.com

Hej, formularen har noget CSC kort kode som jeg ikke aner hvad er. Jeg kan ikke finde svaret nogen steder. Da jeg fik kortet fra banken fortalte de mig at online handel var slået fra. Hvordan kan jeg slå det til igen??

  (49.50.245.*) skriv

Re: hvordan betatle rjeg med kort - Jonáš ZT

Denne kode er nogle gange kaldet VCC eller CVN og du finder den på bagsiden af dit kort. Når du vender det kan du se nogle striper som er en slags signatur. Der vil også være tre cifre. Dette er en sikkerhedskode Hvis du ser flere tal, skal du kun bruge de tre sidste. Og hvis du ikke har nogle tal der overhovedet kan dit kort ikke bruges til at betale online.

Nogle banker har online transaktioner slået fra fra standard. Nogle gange skal du logge ind på dine netbank for at ændre denne indstilling., Aktiver online card payments. Hvis du stadig ikke kan de skal du ned og besøge din bank for at få det ordnet.

Heldigvis er der flere måder at indbetale på og hvis du ikke vil bruge et kreditkort kan du altid bruge Skrill, det virker altid :)

  (74.24.15.*) skriv

gebyrer hvor meget    Stockpair

Er der nogle gratis indbetaling eller hævninger? Jeg ville betale noget ekstra.. og hvor er det bedste sted at handle?

  (49.50.245.*) skriv

Re: fees how much - richard

Dobrý den,

na místech která doporučuju jsou vklady i výběr samozřejmě bezplatné. Vkládat můžete jak často jen chcete, výběr je vždy minimálně jeden měsíčně zdarma. Pokud byste chtěl vybírat třeba padesátkrát měsíčně, asi by tam nějaké poplatky byly. Takže doporučuji prostě jednou za měsíc ty vydělané peníze vybrat. Můžete vybírat přímo na bankovní účet nebo na Skrill. Ještě něco může účtovat banka za příchozí platbu, ale to většinou teď už bývá vždycky zdarma. :-)

  (75.21.54.*) skriv

Hæve penge    Stockpair.com

Hej hvad vil i anbefale som metode til at hæve med? Bankoverførsel, kreditkort eller måske PayPal. Kan jeg hæve til mig kreditkort? Det giver ikke mening. Tak for hjælpen Berger Lutz

  (49.50.245.*) skriv

Re: hæve penge - Lutz Berger

Heo,

Det er dumt at hæve penge hver dag. Du skal altid have nogle penge på din handelkonto, så du rent faktisk kan handle når du har lyst. DU kan ikke handle med ingenting. Så jeg ville

anbefale at du hæver det du vinder, ca en gang om måneden. Fx. Hvis du indbetaler 500€ hver måned kan du trække den samme mængde ud (så du altid har mindst 500€ at handle med).

Nr du handler, pengene på din bruger vil tjene flere penge til dig Når du trækker dem ud til din konto vil de ikke tjene flere penge.

  (114.21.19.*) skriv

Re: At hæve penge,    IQoption

Jeg hæver som regel til min bankkonto med det samme, og det tager banken 3-4 dage at gøre det. Når jeg har brug for penge med det samme, sender jeg det til mit kreditkort

Dette er lidt usædvanligt, men det er tilføjet til kortet(sådan du kan betale med det) og efter to dage dukker det op på min konto. Når jeg hæver penge til kortet, er den eneste forskel, at du kan bruge pengene på dit kort tidligere før de er valideret og tilføjet til din konto. PayPal og Skrill er ikke

nødvendige men de er stadig en mulighed.

 
 
 

 Tilføj kommentar!

Spørg om alt eller del din erfaring
Start now

Tjen penge med tre nemme trin!

ARRAY KEY NOT FOUND

Prøv metoden med en demoversion:

  Binary.com

Binary Ltd.
Det er den ældste og bedst kendte mægler online. Det tager mindre end en time at registrere sin gratis bruger.
Mit hurtige tip: De tilbyder et lavt indbetalingskrav, men for at lave nogle seriøse penge, forvent at indbetal mindst $200.
Minimum indbetaling: $5
 
 
Du vil modtage detaljerede instruktioner til din e-mail.