5 Gyldne regler for ansvarlig handel med kryptovaluta optioner - Jeg blev rig ved at bruge denne metode og nu tjener jeg over €10.000 om måneden
More information
Albert Hanssen

5 Gyldne regler for ansvarlig handel med kryptovaluta optioner

Regel Nr. 1 - Følg money management

Hvis man ikke ønsker at blive påvirket af en lang række urentable handler, der ruinerer ens konto, så skal man følge money management. Dette betyder, at man meget fast skal indstille den højeste procentdel af ens depositum for ens konto, som man kan investere i en enkelt option. Denne procentdel bør ideelt set være lav. Mindre erfarne handlere bør indstille den til 2%, eller halvtreds gange mindre end det beløb, man har på sin mæglerkonto. Mere erfarne handlere kan vælge at handle med cifre såsom 4% eller 5% af deres konto.

Hvis ens handler på længere sigt er urentable, begynder man i det mindste at blive opmærksom på at stoppe i tide og ikke miste hele sin konto. I modsat fald, at ens handel er profitabel, vil kontoen ikke vokse så hurtigt, men dog med større sikkerhed.

Ikke alle mæglere tilbyder billige optioner. Mange har et minimums handelsbeløb på $50! Det er ikke realistisk for begyndere, medmindre man ønsker at indbetale 50x50 = $2500, eller tage en risiko med en lille pengebeholdning.

Regel Nr. 2 - Udvis tålmodighed

Man åbner handelsplatformen, gør sig klar til at handle, men det eneste man ser, er, at priserne ikke bevæger sig. Der sker ikke noget interessant, ingen bemærkelsesværdige handelsmuligheder. Hvad skal man gøre? Skal man blot se passivt på skærmen eller helt forlade handelsplatformen?

Ja! Hvis der ikke har været en passende mulighed for at handle i et stykke tid, så giver det ingen mening at handle. I dette tilfælde er det enten klogt at forlade platformen og vende tilbage senere, eller vente og fortsætte med at analysere markederne. Hvis markederne ikke bevæger sig nogle steder, taler matematikken til mæglerens fordel. Handel ikke og vent i stedet. Man skal kun vælge rentable handler, og aldrig handle for blot at “spinde penge". Hvis man ønsker at spinde penge, så har man større chancer for gevinst på det lokale casino.

Regel Nr. 3 - Vælg en af de mange handelsmuligheder

Hvis man allerede har udset sig nogle interessante handelsmuligheder, og der er flere af dem, så prøv kun at vælge den mest rentable. Ved at reducere tre eller fire planlagte handler til én, man har mest tillid til, filtrerer man ofte handler fra, der ikke kan betale sig. Handelsvolumenen bliver reduceret, men ROI – investeringsafkastet - forøges.

Regel Nr. 4 - Vær klar over hvad man ønsker at handle

Den mest almindelige fejl nybegyndere laver, er forbundet med kaos: handleren ser på mange forskellige grafer på samme tid, laver for mange kombinationer, hopper fra den ene graf til den anden, uden at have et klart mål. Kort sagt, markedet vokser over hans hoved. Dette er ofte vejen til tab af ens investering.

Hvis man ønsker at udføre succesfulde handler må man have et klart defineret mål, når man går ind på markedet, og vide i hvilke situationer man ønsker at handle med binære optioner. Man kan ikke gøre alt på samme tid, før man bliver professionel. Jeg har personligt gode erfaringer med altid kun at fokusere på én ting, og en type af situationer på markedet.

Man kan handle med tendenser, hvilket betyder, situationer hvor markedet går støt op eller ned i løbet af en bestemt tidsperiode. I dette tilfælde laver handleren et bet på, at tendensen fortsætter. Der findes ligeledes anti-tendens strategier, hvor man tværtimod laver et bet på tilbageførelsen af den nuværende tendens. Man kan ligeledes støde på udtrykket "breakout", som er en situation, hvor markedet er stabilt over en længere periode for derefter at bryde ud og radikalt stige eller falde.

Regel Nr. 5 - Dekomponering af risici

Hvis man har investeret $20 i en BTC/USD call binær option, derefter $20 i en BTC/EUR call binær option, bør man ikke investere yderligere $20 i en BTC/CHF call option. Hvorfor? Man ville på denne måde pludselig have tre handler og tilsammen bundet $60 til stigningen af euroen. Hvis euroen falder, vil alle tre handler mislykkes, og man vil tabe hele beløbet på $60. Man ønsker ikke at risikere et tredobbelt tab. Grundet dette har nogle bestemte handlere en grænse: en maksimum på to handler på én valuta kan åbnes på samme tid.

Risikospredning mellem flere aktiver giver mening, og kan betale sig. Professionelle handlere fra investeringsfonde har trods alt sørget for at skabe risikospredning, blandt masser af forskellige aktiviteter. Dette har forårsaget, at de med deres handelsstrategier kan opnå relativt stabile og årlige overskud. Det er værd at bemærke, at de bruger langt mere sofistikerede finansielle instrumenter end binære optioner, der mest er beregnet til små investorer.

Tjen penge med tre nemme trin!

Start now

Tjen penge med tre nemme trin!

Min metode kan blive brugt alle steder. De fleste banker og handlende kender ikke til denne metode endnu, og selvom de kendte til den, ville de ikke under nogle omstændigheder tilbyde den til almindelige mennesker. Det er derfor det er meget vigtigt at vælge en pålidelig licenseret mægler der vil tillade dig at tjene penge. Disse er mine to favoritmæglere. Registrer dig på den ene af dem - eller dem begge. De tilbyder begge råd og vejledning, video guides og personlige rådgivere - helt gratis.

Prøv metoden med en demoversion:

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
En avanceret mægler som har en virkelig god kundesupport og lavt mindste depositum
Mit hurtige tip: Mægleren har en gratis demo version og et meget lavt mindste depositum
Minimum indbetaling: $5
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
En moderne mægler med et lavt mindst krævet depositum
Mit hurtige tip: Mægleren tillader nonstop handel inklusiv weekend med handler fra så lidt som $1
Minimum indbetaling: $10
 
 


  Cecilie (83.93.14.*) skriv

Det virker ikke?    https://eu.iqoption.com/traderoom

Det der IQ option som man kommer ind på det koster altså penge?

  Allan Gabet (188.179.165.*) skriv

hjælp til at tjene penge

hej
jeg og mig kone lever for kun 7500 om månedet hvor der skal betales alt ud fra det .
det ville være dejlig med lidt ex. om månedet , så derfor jeg kontakter dig for at høre hvad
jeg kan gøre for at begynde at tjene lidt.
Hilsen Allan og Mary

  Peter (88.103.252.*) skriv

profil

Hvordan virker det egentligt når jeg gerne vil bruge min almindelige bankkonto til indbetaling og til at hæve til?

  Dusan (185.15.111.*) skriv

Jeg er dum

Hej, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg endte på din side mens jeg smuttede rundt på nettet.
Jeg har ikke noget behov for at være millionær. Jeg vil bare være financielt uafhængig, og jeg har ikke den største løn
men jeg er stadig over gennemsnittet. Det er træls er lånet. 500%ekstra om måneden ville
virkeligt hjælpe mig. Kunne du fortælle mig her, så andre også kan se det, hvordan det egentligt fungerer? jeg forstod det ikke det ikk helt første gangh.
Kan du forklarer det til os lidt dumme? Jeg har arbejde men har ret meget fritd.

  Arty.RU (37.48.51.*) skriv

skatt

Så hvordan fungerer beskatningen af profitten (store profitter) når de kommer på min konto??

  Adam (176.222.228.*) skriv

Jeg forstår det ikke, kan du sende en video hvor det virker?

  MogulJon (92.61.85.*) skriv

spørgsmål

Hellå, jeg er også totalt ny til det her og jeg tænkte på om der er nogle der vil hjælpe mig til at komme i gang? Det kunne være fedt!

  Daniel (188.75.144.*) skriv

Re: spørgsmål - MogulJon    Option Trade.com

Så vidst som jeg ved, er det laveste indbetaling på Option Trade.com, hvor det er 100$ eller ca 80$.

  Marcel (193.179.141.*) skriv

Værsød    Nikde

Jeg vil gøre det samme som dig. Men jeg har ingen erfaring, så jeg ville bare høre, om der er nogle sider hvor indbetalingen er lavere? Tak på forhånd!.

  David (31.31.228.*) skriv

hjælp miig    IQoption.com

er der nogle der kan hjælpe mig videre på IQoption.com?

  jffdark (217.66.182.*) skriv

information    I dont trade yeta

Hey, kan i fortælle mig en ting eller to. Jeg vil prøve den sikre måde med en demo version. Jeg kan jeg indbbetaler lavere mægner såsom 100euros,100dollars, jeg har ikke
nogen erfaring overhovedet, så jeg leder efter mere information, om hvordan jeg skal indberette præmien til skat. Hvordan gør jeg det??

Alle kommentarer (ny side)
 
 
 

 Tilføj kommentar!

Spørg om alt eller del din erfaring
Du vil modtage detaljerede instruktioner til din e-mail.