Alt du behøver at vide om til kryptovaluta robotter - Jeg blev rig ved at bruge denne metode og nu tjener jeg over €10.000 om måneden
More information
Albert Hanssen

Alt du behøver at vide om til kryptovaluta robotter

Indtil for et par dage siden havde jeg aldrig hørt om binære robotter, og det fangede min opmærksomhed, da jeg hørte om dem. Udover de indledende lattervækkende billeder på min indre nethinde af robotter, der rent faktisk handlede med binære optioner, var jeg ikke så overrasket over, hvad jeg fandt ud af. Den software, der får robotterne til at handle er intet mere end signal udbydere og auto-handlere. Handel med robotter er en unik måde at handle på, som omfatter mange forskellige værktøjer, og som er lidt mere sofistikeret end en almindelig signal service. Selvom handel med robotter ikke er nyt i investerings verdenen, er det nyt inden for binære optioner.

 

Hvordan beskriver man en binær robot (BOR)?

Man kan beskrive BOR som en automatiseret software, der anvendes i handel med binære optioner. Dybest set, giver softwaren løbende signaler om binære optioner og handler dem automatisk på din mæglerkonto for binære optioner.

Jeg begyndte med en simpel Google-søgning på binære robotter for fuldt ud at forstå, hvordan robot handel virker, og her er, hvad jeg fandt ud af. På grund af ophavsretten udelader jeg detaljer om softwaren, men xxx er automatiseret signal udbyder samt binær robot. Denne hjemmeside tilbyder ydelser til handlere med binære optioner, der automatisk foretager handler på deres konti, som ikke er helt det samme som kopihandel, men meget tæt på. I kopihandel har man valgt at følge en bestemt person og kopiere deres handler, men med handel med binære robotter, handler din konto automatisk, utroligt!

Det kan være svært at tro, men det er helt rigtigt. Du behøver kun at downloade et tredjeparts robotprogram på din computer og oprette en binære optioner konto. For at det kan fungere, skal du logge ind i robotten, og lade kontoen være åben. Robotprogrammet overtager kontrollen, så snart den finder kompatible handelsplatforme. Din robot opfanger signaler, genereret af tjenesten, og handler på din konto. Handelsoplysninger som beløb, aktiv, sti og udløb bliver importeret af robotten, hvorefter den klikker på Enter-knappen, og du er klar til at handle. Vi håber bare, at det er virkelig så godt.

 

Kan kryptovaluta robotter være fup?

Der er uden tvivl robotter, der er fup. For det første skal du vide, at jeg ikke bryder mig om automatiserede robotter eller signal tjenesteudbydere; medmindre de kan bevise, at de kan tilbyde en legitim og lærerig oplevelse. Det er aldrig en god idé at lade andre handle på dine vegne for dine penge, især ikke en internet robot. Dem, der overtager din computer, er de værste. Det minder meget om at downloade en virus på din computer med vilje, ingen ved sine fulde fem ville gøre sådan noget! At du kan bruge computeren, mens robotten arbejder, er stadig ingen garanti for, at du ved hvad der foregår.

Jeg forsøger ikke at være hård overfor de virksomheder og personer, der er involveret, og heller ikke at nedtone de personers indsats, som forsøger at gøre et godt stykke arbejde, men folk skal lære at handle selv. Hvis du handler med binære optioner, er det virkelig nødvendigt selv at handle. Men hvis det er din hensigt at aflevere dine penge til en eller anden og få overskud, så bør du investere i en egentlig pensionsordning.

At handle med binære robotter er som sagt ret dyrt. Der skal betales store abonnementsgebyrer, blot for at du giver nogen frie tøjler til at miste alle dine penge. Hvis du virkelig har ikke noget imod at tabe penge, hvorfor så ikke bruge alle pengene på noget rigtig sjovt i stedet for at bruge dem på en robot? Der er allerede mere end nok gratis kilder, der tilbyder tips, strategier og signaler og sociale handelsplatforme som CommuniTraders; spild ikke dine penge ved at betale nogen for det!

Afliv myten om robotter

Jeg er ret sikker på, at alle ville elske en software, der på magisk vis krediterer deres konto ved at trykke på en knap, ikke? Virkeligheden er, at de ikke eksisterer, i hvert fald ikke endnu. Men der er en robot -eller noget tæt på det- som alle kan bruge. Ser du, autotrader / robotter er blot tekniske indikatorer, som er designet til at se anderledes ud og give signaler. Selvom jeg ikke er koder, vil jeg med min grundlæggende viden prøve at forklare, hvordan det fungerer: Hvis en indikator (f.eks MACD) går højere end nul, åbner softwaren automatisk en 'Call' handel, men når MACD går lavere end nul, bliver der åbnet en 'Put' handel af autotraderen. Der er andre former for autotradere, der blot indikerer og giver besked, når MACD går over eller under nul. Man kan ikke rigtig kalde dem autotradere, fordi alt, hvad de gør, er at gøre dig opmærksom på at åbne handlen, men udtrykket bruges i flæng, så man kan sige, de falder i samme kategori.

For at opsummere: en indikator peger i en retning, og autotraderen / robotten oversætter dette signal til en pil og en lyd, og de mere avancerede åbner handlen på din konto. Men disse autotradere er kun så gode som den indikator, de er baseret på, så du kan faktisk købe en MACD eller krydset af 2 glidende gennemsnit, eller enhver anden gratis indikator. For så vidt som de fleste autotradere og robotter er gratis, er der nogle betingelser tilknyttet, så afvej nøje dine muligheder, før du træffer en beslutning. Mit budskab er, at alle disse robotter bare er mæglernes tricks for at forvirre dig til at bruge dine penge på dem.

De fleste signaler, der er genereret af disse autotradere er forkerte og bør ikke handles. Du skal dømme signalerne ud fra handleren, da det ikke er alle indikatorer, der genereres, der bevæger sig i den rigtige retning, og du vil ende med at tabe penge, hvis du handler dem. Skidt med at der er masser af indikatorer, der er i stand til at generere signaler, det kræver den rette kombination af flere indikatorer for at få en god en. Jeg påstår ikke, at jeg kender disse kombinationer; det hele afhænger af dine evner og måde at handle på. Det er op til dig at genkende et godt signal eller et dårligt.

Vigtigst af alt, antag ikke, at et signal er rentabelt, blot fordi det fortæller dig at flytte enten op eller ned. Forvent at høre alle former for brancheudtryk som algoritmisk handel, specielle og avancerede indikatorer indbygget i autotraderen osv., men lad dig ikke narre! Der er brug for sund fornuft! Tænk over dette i et minut; tror du virkelig, at hvis nogen havde hemmeligheden til perfekte signaler, at de ville være villige til at dele det på internettet gratis eller for blot et par kroner? Ingen er så dumme!

 

En robot kan ikke være bedre end dens handler.

Hvis det lykkes dig at identificere et rentabelt signal, så kan du sagtens bruge robotter til at handle. Det ville være katastrofalt for handlere at være fuldkommen afhængige af signaler genereret af handelssoftware, som aldrig er præcis. Autotraderen kan ikke gøre dig rig! Faktisk er du som handler selv en autotrader. Når man tænker over det, giver softwaren dig blot besked om en potentiel handel, hvad du vælger at gøre med disse oplysninger er op til dig. Selvfølgelig er der software, der automatisk indgår handelen uden dit samtykke; det betyder, at du ikke får mulighed for at afvise et signal, robotten handler dem alle.

Super præstation og retten til at prale

Som i alle andre aspekter i livet, skal du gøre dig fortjent til at kunne prale gennem dine præstationer. Men skaberne af robotten mener ikke, at denne regel gælder for dem. De antager, at folk vil tro, de er de bedste, bare fordi de siger det. Jeg er ked af at punktere dine illusioner, men ikke alle er så godtroende, selv om der er nogle, der tror det. Sagen er, at nogle mennesker nemt falder for løgne; i stedet for at arbejde hårdt, vil de hellere tro, at det er så let at tjene penge som at drømme om det.

De har allerede deres "store" planer for, hvordan pengene skal bruges på ferier og at leve godt. Men sandheden er, at de fleste skabere af binære robotter hævder, at de har skabt deres software med en masse hårdt arbejde, engagement og erfaring, men i virkeligheden er det blot endnu et program, der foretager tilfældige handler og i de fleste tilfælde, dårlige handler. Nævn mig blot en, som du kender, der er blevet økonomisk uafhængig på grund af handel med robotter, det tror jeg ikke, du kan. Men jeg er sikker på, at du kan nævne et par stykker, der har brændt fingrene på en robot. Søg på nettet og du vil finde hundredvis af mennesker beklage sig over, hvordan de blev snydt af folk, der sælger robotter. Det er muligt, at der er en god en derude et eller andet sted, men jeg har endnu ikke fundet den, og når jeg gør, vil jeg se konkrete beviser, før jeg investerer mine penge i den.

Robotter er muligvis ikke fuldstændig ubrugelige.

En god ting ved robotter er, at de kan gøre det problemfrit at handle. Hvis du vælger en rigtig god en, så er der en chance for, at overskuddet snart vil følge. Efter min mening kan alt, der på lovlig vis kan forbedre min handel og give mig et konstant overskud, ikke være helt dårligt. Dog skal du være forsigtig, fordi dem, der skaber disse robotter, sandsynligvis vil være ligeså uheldig som alle andre. Vær på udkig efter dem, der genererer signaler ud fra standarder og anerkendte tekniske analyse teknikker; de er som regel bedst.

Mine afsluttende bemærkninger om binære robotter

Jeg har stor respekt for skaberne og operatørerne af robotter. De har udviklet en ekstraordinær og forbløffende måde at handle med binære optioner på. Til dem, der sandsynligvis vil bruge disse robotter, det haster ikke med at have tillid til dem! Oftest genbruger de bare de samme gamle ting og giver dem en ny drejning. Lad ikke nogen handle for dig på denne måde. EA er et godt sted at komme i gang, hvis du har brug for det, men husk altid på, at du har brug for at inkorporere det i et reel handelssystem. Ingen smerter, ingen gevinst, som min fitnessinstruktør ville sige. Forpligt dig til at gøre arbejdet, giv det tid og pengene vil hurtigt følge trop. Nogle gange fører det at lede efter den nemme vej, dig direkte til fiasko.

Tjen penge med tre nemme trin!

Start now

Tjen penge med tre nemme trin!

Min metode kan blive brugt alle steder. De fleste banker og handlende kender ikke til denne metode endnu, og selvom de kendte til den, ville de ikke under nogle omstændigheder tilbyde den til almindelige mennesker. Det er derfor det er meget vigtigt at vælge en pålidelig licenseret mægler der vil tillade dig at tjene penge. Disse er mine to favoritmæglere. Registrer dig på den ene af dem - eller dem begge. De tilbyder begge råd og vejledning, video guides og personlige rådgivere - helt gratis.

Prøv metoden med en demoversion:

  Make Money Robot

En basal robot, der tillader dig at handle med binære optioner automatisk, selv hvis du er en begynder
Mit hurtige tip: Jeg foreslår at handle i valutapar, for eksempel EUR/USD eller CNY/USD.
Minimum indbetaling: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
En moderne mægler med et lavt mindst krævet depositum
Mit hurtige tip: Mægleren tillader nonstop handel inklusiv weekend med handler fra så lidt som $1
Minimum indbetaling: $10
 
 


  Cecilie (83.93.14.*) skriv

Det virker ikke?    https://eu.iqoption.com/traderoom

Det der IQ option som man kommer ind på det koster altså penge?

  Allan Gabet (188.179.165.*) skriv

hjælp til at tjene penge

hej
jeg og mig kone lever for kun 7500 om månedet hvor der skal betales alt ud fra det .
det ville være dejlig med lidt ex. om månedet , så derfor jeg kontakter dig for at høre hvad
jeg kan gøre for at begynde at tjene lidt.
Hilsen Allan og Mary

  Peter (88.103.252.*) skriv

profil

Hvordan virker det egentligt når jeg gerne vil bruge min almindelige bankkonto til indbetaling og til at hæve til?

  Dusan (185.15.111.*) skriv

Jeg er dum

Hej, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg endte på din side mens jeg smuttede rundt på nettet.
Jeg har ikke noget behov for at være millionær. Jeg vil bare være financielt uafhængig, og jeg har ikke den største løn
men jeg er stadig over gennemsnittet. Det er træls er lånet. 500%ekstra om måneden ville
virkeligt hjælpe mig. Kunne du fortælle mig her, så andre også kan se det, hvordan det egentligt fungerer? jeg forstod det ikke det ikk helt første gangh.
Kan du forklarer det til os lidt dumme? Jeg har arbejde men har ret meget fritd.

  Arty.RU (37.48.51.*) skriv

skatt

Så hvordan fungerer beskatningen af profitten (store profitter) når de kommer på min konto??

  Adam (176.222.228.*) skriv

Jeg forstår det ikke, kan du sende en video hvor det virker?

  MogulJon (92.61.85.*) skriv

spørgsmål

Hellå, jeg er også totalt ny til det her og jeg tænkte på om der er nogle der vil hjælpe mig til at komme i gang? Det kunne være fedt!

  Daniel (188.75.144.*) skriv

Re: spørgsmål - MogulJon    Option Trade.com

Så vidst som jeg ved, er det laveste indbetaling på Option Trade.com, hvor det er 100$ eller ca 80$.

  Marcel (193.179.141.*) skriv

Værsød    Nikde

Jeg vil gøre det samme som dig. Men jeg har ingen erfaring, så jeg ville bare høre, om der er nogle sider hvor indbetalingen er lavere? Tak på forhånd!.

  David (31.31.228.*) skriv

hjælp miig    IQoption.com

er der nogle der kan hjælpe mig videre på IQoption.com?

  jffdark (217.66.182.*) skriv

information    I dont trade yeta

Hey, kan i fortælle mig en ting eller to. Jeg vil prøve den sikre måde med en demo version. Jeg kan jeg indbbetaler lavere mægner såsom 100euros,100dollars, jeg har ikke
nogen erfaring overhovedet, så jeg leder efter mere information, om hvordan jeg skal indberette præmien til skat. Hvordan gør jeg det??

Alle kommentarer (ny side)
 
 
 

 Tilføj kommentar!

Spørg om alt eller del din erfaring
Du vil modtage detaljerede instruktioner til din e-mail.