Binære optioner, candlesticks og momentum - Jeg blev rig ved at bruge denne metode og nu tjener jeg over €10.000 om måneden
More information
Albert Hanssen

At handle med candlesticks

I de foregående artikler har vi allerede diskuteret candles, hvordan de dannes, og hvordan du kan bruge dem i din handel. I denne artikel vil vi se nærmere på det, du kan konkludere ud fra candles om markedspsykologi og markedsfaser. Dette vil hjælpe dig med at ikke kun at gætte, hvad der vil ske, men til at forstå, hvad prisen gør, og hvorfor den gør det. Ud fra den viden kan du komme frem til en mere sofistikeret forudsigelse om fremtidige prisbevægelser og blive en bedre handler.

Binære optioner, candlesticks og momentum

Hver candle angiver det momentum, prisen skal flytte i retning af candles. Der er tre hovedkriterier for at bestemme candlestickenes momentum: candlens længde, kroppens længde og halens længde.

En lang candle med en lang krop og en kort hale er et typisk tegn på en masse momentum i en bestemt retning. Jo mindre candlen er, jo mindre er kroppen, og jo længere halen er i forhold til kroppen, desto mindre momentum har candlen.

Ved at kende dette, kan du konvertere den tilsyneladende tilfældige række af candles i en pristabel til en række værdifulde oplysninger, som du kan bruge til din handel.

Når prisen for eksempel er steget med lange candles med korte haler i fortiden, og nu går ind i en periode med kortere candles med længere haler i den modsatte retning, ved du, at der er mere potentiale for en opadgående bevægelse end en nedadgående bevægelse. Dette er fx uvurderlig information, hvis du tænker på at handle med en høj/lav option. Du ved, at de faldende priser sandsynligvis kun er en kort pause for at skabe en ny efterspørgsel, og at der før eller senere vil det større opadgående momentum sandsynligvis få priserne til at vende igen.

I sådanne situationer spørger mange handlere, hvorfor der overhovedet er en nedadgående bevægelse, hvis der er mere momentum for stigende priser. For at forstå dette, er det vigtigt at huske, at prisen på et aktiv udelukkende er bestemt af udbud og efterspørgsel. Når efterspørgslen overstiger udbuddet, stiger priserne. Når udbuddet overstiger efterspørgslen, falder priserne. Når der er et stærk bullish momentum, som det fremgår af lange candles med en kort hale, er der flere handlere, der er villige til at købe end at sælge.

Dog kommer der til sidst et tidspunkt, hvor alle handlere, der er villige til at købe lige nu, har købt. Andre handlere er simpelthen ikke interesserede i at købe dette aktiv på nuværende tidspunkt - måske har de endnu ikke anerkendt muligheden, måske har de ikke penge til at investere. Måske skal de sælge andre aktiver først, før de kan investere i dette aktiv.

Uanset hvad årsagen måtte være, skal der gå lidt tid før disse handlere kan købe, og markedet kan stige igen. Dette tidspunkt er som regel karakteriseret ved mindre candles, som kan variere i retning, og betragtes som en konsolideringsperiode. Når denne periode er overstået, vil priserne sandsynligvis begynde at bevæge sig i den retning, de gjorde før.

Som handler kan du foretage de sikreste investeringer i retning af et stærk momentum. Markedsretningen er mere forudsigelig, og du vil vinde en højere procentdel af dine handler.

Når priserne har mistet momentum, har de en tendens til ofte at ændre retning og bliver mindre forudsigelige. At komme med succesfulde forudsigelser bliver hårdere i disse perioder, hvilket påvirker din handel negativt. For at undgå dette problem, kan du prøve at finde candles med mere momentum i andre tidsrammer eller andre aktiver. Tjen penge med tre nemme trin!Start now

Tjen penge med tre nemme trin!

Min metode kan blive brugt alle steder. De fleste banker og handlende kender ikke til denne metode endnu, og selvom de kendte til den, ville de ikke under nogle omstændigheder tilbyde den til almindelige mennesker. Det er derfor det er meget vigtigt at vælge en pålidelig licenseret mægler der vil tillade dig at tjene penge. Disse er mine to favoritmæglere. Registrer dig på den ene af dem - eller dem begge. De tilbyder begge råd og vejledning, video guides og personlige rådgivere - helt gratis.

Prøv metoden med en demoversion:

  Make Money Robot

En basal robot, der tillader dig at handle med binære optioner automatisk, selv hvis du er en begynder
Mit hurtige tip: Jeg foreslår at handle i valutapar, for eksempel EUR/USD eller CNY/USD.
Minimum indbetaling: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
En moderne mægler med et lavt mindst krævet depositum
Mit hurtige tip: Mægleren tillader nonstop handel inklusiv weekend med handler fra så lidt som $1
Minimum indbetaling: $10
 
 


  Cecilie (83.93.14.*) skriv

Det virker ikke?    https://eu.iqoption.com/traderoom

Det der IQ option som man kommer ind på det koster altså penge?

  Allan Gabet (188.179.165.*) skriv

hjælp til at tjene penge

hej
jeg og mig kone lever for kun 7500 om månedet hvor der skal betales alt ud fra det .
det ville være dejlig med lidt ex. om månedet , så derfor jeg kontakter dig for at høre hvad
jeg kan gøre for at begynde at tjene lidt.
Hilsen Allan og Mary

  Peter (88.103.252.*) skriv

profil

Hvordan virker det egentligt når jeg gerne vil bruge min almindelige bankkonto til indbetaling og til at hæve til?

  Dusan (185.15.111.*) skriv

Jeg er dum

Hej, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg endte på din side mens jeg smuttede rundt på nettet.
Jeg har ikke noget behov for at være millionær. Jeg vil bare være financielt uafhængig, og jeg har ikke den største løn
men jeg er stadig over gennemsnittet. Det er træls er lånet. 500%ekstra om måneden ville
virkeligt hjælpe mig. Kunne du fortælle mig her, så andre også kan se det, hvordan det egentligt fungerer? jeg forstod det ikke det ikk helt første gangh.
Kan du forklarer det til os lidt dumme? Jeg har arbejde men har ret meget fritd.

  Arty.RU (37.48.51.*) skriv

skatt

Så hvordan fungerer beskatningen af profitten (store profitter) når de kommer på min konto??

  Adam (176.222.228.*) skriv

Jeg forstår det ikke, kan du sende en video hvor det virker?

  MogulJon (92.61.85.*) skriv

spørgsmål

Hellå, jeg er også totalt ny til det her og jeg tænkte på om der er nogle der vil hjælpe mig til at komme i gang? Det kunne være fedt!

  Daniel (188.75.144.*) skriv

Re: spørgsmål - MogulJon    Option Trade.com

Så vidst som jeg ved, er det laveste indbetaling på Option Trade.com, hvor det er 100$ eller ca 80$.

  Marcel (193.179.141.*) skriv

Værsød    Nikde

Jeg vil gøre det samme som dig. Men jeg har ingen erfaring, så jeg ville bare høre, om der er nogle sider hvor indbetalingen er lavere? Tak på forhånd!.

  David (31.31.228.*) skriv

hjælp miig    IQoption.com

er der nogle der kan hjælpe mig videre på IQoption.com?

  jffdark (217.66.182.*) skriv

information    I dont trade yeta

Hey, kan i fortælle mig en ting eller to. Jeg vil prøve den sikre måde med en demo version. Jeg kan jeg indbbetaler lavere mægner såsom 100euros,100dollars, jeg har ikke
nogen erfaring overhovedet, så jeg leder efter mere information, om hvordan jeg skal indberette præmien til skat. Hvordan gør jeg det??

Alle kommentarer (ny side)
 
 
 

 Tilføj kommentar!

Spørg om alt eller del din erfaring
Du vil modtage detaljerede instruktioner til din e-mail.