At handle med strategier for høje / lave optioner - Jeg blev rig ved at bruge denne metode og nu tjener jeg over €10.000 om måneden
More information
Albert Hanssen

Strategier for høje / lave optioner

Høje / lave optioner er den type binære optioner, som kan generere den højeste vindende procent. For at hjælpe dig med at tjene penge med høje / lave optioner, er her tre af de bedste strategier for høje / lave optioner, som du kan bruge.

At handle med strategier for høje / lave optioner

Høje / lave optioner kræver, at du forudsiger, om markedet vil stige eller falde over en bestemt periode. Hvor langt markedet vil stige eller falde, betyder ikke noget. Du vinder din binære option, hvis markedet kun er flyttet med kun en pip i den rigtige retning.

Her er et par strategier, du kan bruge til at handle med høje / lave optioner med succes:

At handle breakout

At handle breakout er en af de mest almindeligt anvendte strategier med binære optioner.  Breakouts er signifikante begivenheder, der opstår, når markedet fuldender et diagrammønster, f.eks. et fortsættelsesmønster, et omvendt mønster eller enhver signifikant begivenhed i en trend.

Mange traditionelle handlere har placeret stopordrer eller begrænsningsordrer på disse punkter, som alle peger i samme retning. Når markedet udløser prisniveauet, udløser det disse ordrer og skaber en pludselig stigning i udbud eller efterspørgsel (afhængigt af retningen på ordrerne). Denne bølge vil skabe en stærk bevægelse kaldet breakout.

Du kan bruge breakout til at vinde en binær option: Før markedet når det kritiske prisniveau, skal du investere i en høj / lav option i retning af det forventede breakout. Hold udløbstiden kort (1 - 2 perioder) for at sikre, at din option udløber, mens breakoutet stadig dominerer markedet.

Med en strategi som denne, burde du kunne vinde en høj procentdel af dine handler.

At handle glidende gennemsnitlige crossovers

Handlere, der foretrækker at bruge tekniske indikatorer til at generere signaler, kan bruge glidende gennemsnitlige crossovers til at investere i en høj / lav option.  For denne strategi skal du blot bruge to glidende gennemsnit: Én med et højere antal perioder og en med en lavere antal perioder.

Det glidende gennemsnit med det laveste antal perioder vil følge markedets bevægelser tættere, mens det glidende gennemsnit med det højere antal perioder vil være langsommere til at reagere.  Du kan bruge denne enkle relation til din fordel: Når det hurtigere glidende gennemsnit krydser det langsommere glidende gennemsnit i en opadgående kurve, må markedet have været opadgående for nylig. Dette er en god mulighed for at investere i en høj option med en lang udløbstid (mindst fem perioder, bedre mere end otte).

Når det hurtigere glidende gennemsnittet krydser det langsommere glidende gennemsnit i en nedadgående kurve, må markedet for nylig være faldet. Dette er en god mulighed for at investere i en lav option med en lang udløbstid. Sørg for kun at bruge bevægelige gennemsnitlige crossovers i et trending miljø, da de mister deres forudseende kraft i perioder med sidelænse bevægelser.

Hvis du vil eliminere optisk trendanalyse helt fra din handel, skal du overveje at bruge teknikken med de tre glidende gennemsnitlige crossovers. Du kan altid bruge denne strategi, selv i en sidelæns bevægelse.

Swing handel

I en trend forsøger swinghandlere at drage fordel af hver bevægelse fra høj til lav og omvendt. Denne type handelsmetode er perfekt til høje / lave optioner. Når du genkender en svækkelse, skal du investere i en høj / lav option i den modsatte retning af swinget. Brug en mellemlang til lang udløbstid på omkring fem perioder. Bevægelsen skal have tilstrækkelig tid til at udvikle sig.

For at vurdere styrken af en swing kan du bruge oscillatorer som relativ styrkeindeks (RSI), support og modstandslinjer og tendenser i handelskanaler.

Mens swinghandel tager lidt tid at mestre, er det en god strategi, der genererer mange handelssignaler. Derfor er det perfekt for enhver handler, der forsøger at tjene penge hurtigt: Flere signaler betyder flere handler, og flere handler betyder højere overskud.

Tjen penge med tre nemme trin!

Start now

Tjen penge med tre nemme trin!

Min metode kan blive brugt alle steder. De fleste banker og handlende kender ikke til denne metode endnu, og selvom de kendte til den, ville de ikke under nogle omstændigheder tilbyde den til almindelige mennesker. Det er derfor det er meget vigtigt at vælge en pålidelig licenseret mægler der vil tillade dig at tjene penge. Disse er mine to favoritmæglere. Registrer dig på den ene af dem - eller dem begge. De tilbyder begge råd og vejledning, video guides og personlige rådgivere - helt gratis.

Prøv metoden med en demoversion:

  Markets.com

Safecap Investments Ltd
Pålidelig og kendt mægler.
Mit hurtige tip: Efter du indbetaler, se deres Trading Signal sektion, hvor du vil finde gratis anbefalinger.
Minimum indbetaling: $100
 

  Binary Option Robot

Dette program kan satse istedet for dig. :-) Alt du behøver er at installere, registrere og indbetale. Robotten vil derefter beregne, hvad den skal satse på og gør det hele for dig.
Mit hurtige tip: Jeg anbefaler dette værktøj til komplette byndere, fordi skal bare tænde computeren, så tjener softwaren penge til dig!
Minimum indbetaling: $250
 
 


  Cecilie (83.93.14.*) skriv

Det virker ikke?    https://eu.iqoption.com/traderoom

Det der IQ option som man kommer ind på det koster altså penge?

  Allan Gabet (188.179.165.*) skriv

hjælp til at tjene penge

hej
jeg og mig kone lever for kun 7500 om månedet hvor der skal betales alt ud fra det .
det ville være dejlig med lidt ex. om månedet , så derfor jeg kontakter dig for at høre hvad
jeg kan gøre for at begynde at tjene lidt.
Hilsen Allan og Mary

  Peter (88.103.252.*) skriv

profil

Hvordan virker det egentligt når jeg gerne vil bruge min almindelige bankkonto til indbetaling og til at hæve til?

  Dusan (185.15.111.*) skriv

Jeg er dum

Hej, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg endte på din side mens jeg smuttede rundt på nettet.
Jeg har ikke noget behov for at være millionær. Jeg vil bare være financielt uafhængig, og jeg har ikke den største løn
men jeg er stadig over gennemsnittet. Det er træls er lånet. 500%ekstra om måneden ville
virkeligt hjælpe mig. Kunne du fortælle mig her, så andre også kan se det, hvordan det egentligt fungerer? jeg forstod det ikke det ikk helt første gangh.
Kan du forklarer det til os lidt dumme? Jeg har arbejde men har ret meget fritd.

  Arty.RU (37.48.51.*) skriv

skatt

Så hvordan fungerer beskatningen af profitten (store profitter) når de kommer på min konto??

  Adam (176.222.228.*) skriv

Jeg forstår det ikke, kan du sende en video hvor det virker?

  MogulJon (92.61.85.*) skriv

spørgsmål

Hellå, jeg er også totalt ny til det her og jeg tænkte på om der er nogle der vil hjælpe mig til at komme i gang? Det kunne være fedt!

  Daniel (188.75.144.*) skriv

Re: spørgsmål - MogulJon    Option Trade.com

Så vidst som jeg ved, er det laveste indbetaling på Option Trade.com, hvor det er 100$ eller ca 80$.

  Marcel (193.179.141.*) skriv

Værsød    Nikde

Jeg vil gøre det samme som dig. Men jeg har ingen erfaring, så jeg ville bare høre, om der er nogle sider hvor indbetalingen er lavere? Tak på forhånd!.

  David (31.31.228.*) skriv

hjælp miig    IQoption.com

er der nogle der kan hjælpe mig videre på IQoption.com?

  jffdark (217.66.182.*) skriv

information    I dont trade yeta

Hey, kan i fortælle mig en ting eller to. Jeg vil prøve den sikre måde med en demo version. Jeg kan jeg indbbetaler lavere mægner såsom 100euros,100dollars, jeg har ikke
nogen erfaring overhovedet, så jeg leder efter mere information, om hvordan jeg skal indberette præmien til skat. Hvordan gør jeg det??

Alle kommentarer (ny side)
 
 
 

 Tilføj kommentar!

Spørg om alt eller del din erfaring
Du vil modtage detaljerede instruktioner til din e-mail.