Hvordan teknisk analyse kan gavne din handel - Jeg blev rig ved at bruge denne metode og nu tjener jeg over €10.000 om måneden
More information
Albert Hanssen

Teknisk analyse i binære optioner

Som handler med binære optioner skal du foretage forudsigelser om fremtidige prisbevægelser for et aktiv. I almindelig handel er der forskellige måder at gøre dette på, men mest kendt er fundamental analyse.

Denne metode undersøger indtjening, udbytte, nye produkter, forskningsprojekter mv. af et aktiv. Desværre kan fundamental analyse ikke tilpasses binære optioner. Den eneste måde at blive en succesfuld handler med binære optioner er at anvende teknisk analyse.

Hvordan teknisk analyse kan gavne din handel

Jo mere du forkorter tidsperioden, jo mere tilfældig og uregelmæssig bevæger et aktivs pris sig. Disse bevægelser er ikke længere påvirket af grundlæggende grunde, men er resultatet af tilfældige og uforudsigelige hændelser, som påvirker forholdet mellem udbud og efterspørgsel.

Nogle vil måske købe en aktie, fordi han har nogle penge tilbage, en anden sælger måske, fordi han har brug for penge. Disse begivenheder er ikke altid logiske og for tilfældige til at være forudsigelige.
Handlere opfandt derfor en måde til at håndtere de unikke udfordringer ved tilfældige prisbevægelser: Teknisk analyse.

Teknisk analyse er baseret på tre grundlæggende antagelser om markeder og prisbevægelser:

1. Markedsbevægelser gør alt billigere

Prisen afspejler allerede alle relevante oplysninger, der påvirker prisen på et aktiv. Det er derfor ikke nødvendigt at kende grundlæggende oplysninger om et aktiv. Ved at analysere prisen kan en handler finde ud af, hvad investorer tænker om et aktiv, og hvordan prisen vil bevæge sig i fremtiden.

2. Priser bevæger sig i trends

Tekniske analytikere mener, at priserne bevæger sig i trends. Trends er zigzag bevægelser i en bestemt retning, enten op, ned eller sidelæns. På forskellige tidsskalaer kan et aktiv gennemgå flere trends på samme tid, ofte selv gennem trends i forskellige retninger.

3. Historien gentager sig selv

For det tredje vil investorerne gentage andre investorers opførsel før dem. Det betyder, at selv om markedsbevægelserne er tilfældige og irrationelle, kan de forudsiges, hvis en handler genkender mønstre og trækker den rigtige konklusion ud fra dem. To resultater af denne antagelse er trendanalyse og candlestick mønstre.

Med andre ord ignorerer tekniske analytikere spørgsmålet om, hvorfor priserne vil bevæge sig op eller ned. I stedet fokuserer de på den simple erklæring om, at lignende prisbevægelser har fundet sted før og for det meste vil skabe samme resultat.  Derfor kan en handler antage, at dette resultat sandsynligvis vil finde sted igen denne gang og investere ud fra denne forudsigelse.

At foretage gode investeringer, især på sådanne korte tidsskalaer som med binære optioner, er næsten umuligt uden teknisk analyse. Enhver ny handler skal derfor investere meget tid i at mestre det grundlæggende i teknisk analyse. Enhver vellykket handelsstrategi for binære optioner skal baseres på teknisk analyse.

Hvorfor fundamental analyse ikke virker med binære optioner

Mens fundamental analyse kan forudsige, om et aktivs pris vil stige eller falde i løbet af de næste par år, kan den ikke forudsige, om prisen vil stige eller falde lige nu. Selv når der er nyheder, kan fundamental analyse fx ikke forudsige, hvor meget stigende overskud vil få en akties pris til at stige i dag.

Det betyder, at når du handler med binære optioner, skal du se bort fra alle klassiske antagelser om at handle med aktier. Du bør aldrig forudsige stigende priser for en aktie, fordi virksomheden har gode produkter og en voksende loyal forbrugerbase. Disse ting vil ikke påvirke aktiens pris inden for tidsrammer, der er relevante for binære optioner.

Som du kan se, når du ser på den vaklende linje for en akties historiske priser, vil selv den bedste aktie i perioder have faldende priser, og selv de værste aktier vil have perioder med stigende priser.

Tjen penge med tre nemme trin!

Start now

Tjen penge med tre nemme trin!

Min metode kan blive brugt alle steder. De fleste banker og handlende kender ikke til denne metode endnu, og selvom de kendte til den, ville de ikke under nogle omstændigheder tilbyde den til almindelige mennesker. Det er derfor det er meget vigtigt at vælge en pålidelig licenseret mægler der vil tillade dig at tjene penge. Disse er mine to favoritmæglere. Registrer dig på den ene af dem - eller dem begge. De tilbyder begge råd og vejledning, video guides og personlige rådgivere - helt gratis.

Prøv metoden med en demoversion:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
En moderne mægler med et lavt mindst krævet depositum
Mit hurtige tip: Mægleren tillader nonstop handel inklusiv weekend med handler fra så lidt som $1
Minimum indbetaling: $10
 

  Make Money Robot

En basal robot, der tillader dig at handle med binære optioner automatisk, selv hvis du er en begynder
Mit hurtige tip: Jeg foreslår at handle i valutapar, for eksempel EUR/USD eller CNY/USD.
Minimum indbetaling: $200
 
 


  Cecilie (83.93.14.*) skriv

Det virker ikke?    https://eu.iqoption.com/traderoom

Det der IQ option som man kommer ind på det koster altså penge?

  Allan Gabet (188.179.165.*) skriv

hjælp til at tjene penge

hej
jeg og mig kone lever for kun 7500 om månedet hvor der skal betales alt ud fra det .
det ville være dejlig med lidt ex. om månedet , så derfor jeg kontakter dig for at høre hvad
jeg kan gøre for at begynde at tjene lidt.
Hilsen Allan og Mary

  Peter (88.103.252.*) skriv

profil

Hvordan virker det egentligt når jeg gerne vil bruge min almindelige bankkonto til indbetaling og til at hæve til?

  Dusan (185.15.111.*) skriv

Jeg er dum

Hej, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg endte på din side mens jeg smuttede rundt på nettet.
Jeg har ikke noget behov for at være millionær. Jeg vil bare være financielt uafhængig, og jeg har ikke den største løn
men jeg er stadig over gennemsnittet. Det er træls er lånet. 500%ekstra om måneden ville
virkeligt hjælpe mig. Kunne du fortælle mig her, så andre også kan se det, hvordan det egentligt fungerer? jeg forstod det ikke det ikk helt første gangh.
Kan du forklarer det til os lidt dumme? Jeg har arbejde men har ret meget fritd.

  Arty.RU (37.48.51.*) skriv

skatt

Så hvordan fungerer beskatningen af profitten (store profitter) når de kommer på min konto??

  Adam (176.222.228.*) skriv

Jeg forstår det ikke, kan du sende en video hvor det virker?

  MogulJon (92.61.85.*) skriv

spørgsmål

Hellå, jeg er også totalt ny til det her og jeg tænkte på om der er nogle der vil hjælpe mig til at komme i gang? Det kunne være fedt!

  Daniel (188.75.144.*) skriv

Re: spørgsmål - MogulJon    Option Trade.com

Så vidst som jeg ved, er det laveste indbetaling på Option Trade.com, hvor det er 100$ eller ca 80$.

  Marcel (193.179.141.*) skriv

Værsød    Nikde

Jeg vil gøre det samme som dig. Men jeg har ingen erfaring, så jeg ville bare høre, om der er nogle sider hvor indbetalingen er lavere? Tak på forhånd!.

  David (31.31.228.*) skriv

hjælp miig    IQoption.com

er der nogle der kan hjælpe mig videre på IQoption.com?

  jffdark (217.66.182.*) skriv

information    I dont trade yeta

Hey, kan i fortælle mig en ting eller to. Jeg vil prøve den sikre måde med en demo version. Jeg kan jeg indbbetaler lavere mægner såsom 100euros,100dollars, jeg har ikke
nogen erfaring overhovedet, så jeg leder efter mere information, om hvordan jeg skal indberette præmien til skat. Hvordan gør jeg det??

Alle kommentarer (ny side)
 
 
 

 Tilføj kommentar!

Spørg om alt eller del din erfaring
Du vil modtage detaljerede instruktioner til din e-mail.