10 fakta du skal vide om cryptocurrency - Jeg blev rig ved at bruge denne metode og nu tjener jeg over €10.000 om måneden
More information
Albert Hanssen
09.04. 2018 15:28  | 

Du skal have læst mange definitioner af kryptocurrency online, men disse definitioner er vanskelige at knække for en nybegynder. Formålet med denne artikel er at give dig oplysninger, der kan forstås af dem, der ikke har nogen ide om kryptokurrencymarkedet. Derfor vil vi holde tingene enkle, enkle og interessante!

Hvad er Cryptocurrency?

Cryptocurrency eller digitale penge er et "medium of trade" svarende til almindelige penge som USD. Det bruger kryptografi til at spore og verificere overførsler og køb. Kryptografi er den proces, der konverterer læselig information til koder, der er umulige at knække.

Der er mange kryptokurver på markedet, men de mest kendte er;

  1. Bitcoin - den første af sin art og den mest berømte
  2. Ethereum
  3. litecoin

Konceptet synes spændende, og cryptocurrencyens voksende popularitet har skabt stor interesse for masserne. Du skal have fortalt af mange af jeres jævnaldrende at "komme ind i spillet og drage fordel af den stigende værdi". Men før du beslutter dig for at dabble på markedet, er der et par fakta, du skal vide om kryptokurver.

Konceptet er lidt komplekst, end du tror

Mange begyndere undlader at forstå minedriftsprocessen og hvordan man får maksimale gevinster fra det, og det er bare en af ​​de mange ting, du har brug for at vide om digitale penge. Det er helt umuligt at komme ind på markedet og lykkes uden den rigtige viden om, hvad kryptokurrency er, og hvordan det virker. Du skal forstå hele processen og vide, hvor overskuddet ligger.

Ejeren af ​​Bitcoin forbliver anonyme

Selvom skabelsen af ​​bitcoin krediteres Satoshi Nakamoto, men ejerens sande identitet er stadig et mysterium. Du kan sige, at Bitcoin, til denne dag, ikke har nogen kendt ejer. Det interessante er, at selv Nakamoto (den, han / hun er) ikke er kommet frem for at kræve koden ejerskab.

Der er over 1.500 kryptokurver

Det er ikke ualmindeligt for begyndere at tro, at kryptocurrency er synonymt med bitcoin. Du vil blive overrasket over at vide, at der er ca. 1.500 eller flere kryptokurver tilgængelige; bitcoin var dog den første kryptokurrency, der blev handlet og til denne dag er den mest populære og kraftfulde. Det besidder mere end 50% af det nuværende marked for kryptokurrency.

Cryptocurrency er ekstremt flygtig

Værdien af ​​kryptokurrency svinger hurtigere end dine konventionelle lagre. Tag bitcoin som et eksempel; tilbage i 2009 blev bitcoin værdsat til $ 0,003; værdien skød op til $ 17900 i december sidste år, og i disse dage svæver det omkring $ 6000. Bitcoin gennemgik mindst fire korrektioner på 20% inden for seks måneder sidste år.

Bitcoin er ikke uendelig

Du tror måske, da det produceres digitalt, så vi kan aldrig være korte på bitcoin; dette begreb er helt forkert. Minedrift sker i henhold til en foruddefineret tidsplan. Der er kun 21 millioner enheder bitcoins derude, og i år 2140 vil alle bitcoins blive udvundet.

Den reelle værdi af kryptocurrency er i blockchain

Blockchain er en decentraliseret digital ledger, der registrerer alle betalinger og transaktioner. Posterne holdes og opretholdes i kronologisk rækkefølge. Det betyder, at selv om identiteten af ​​personer, der er involveret i en transaktion, forbliver skjult, kan alle se, hvor meget værdi der blev flyttet.

Decentralisering gør kryptokurven sikker

Blockchain-teknologien har ikke et centralt hub til opbevaring af oplysninger; det er decentraliseret. Hvorfor gør decentralisering det sikkert? Der er ikke noget centralt punkt, der kan åbnes for at stjæle al information relateret til kryptokurrency. Oplysningerne distribueres blandt harddiske og servere over hele kloden, hvilket betyder, at selvom en af ​​disse placeringer kom under cyber-angreb, ville skaden være minimal og ville ikke deaktivere hele systemet.

Ingen tegnebog, ingen valuta

Regler er enkle, du vil have dine penge? Du holder din tegnebog sikker! Hvis du mister adgangen til din tegnebog, mister du adgangen til dine penge. Da der ikke er noget centralt punkt, der genererer koder, kan koderne derfor ikke regenereres. Så hvis du mister din kode, kan du ikke få en anden.

FBI tror på bitcoins

For nogle år siden lukkede FBI den elektroniske drug market Silk Road og greb bitcoins, der tilhørte operatørerne af markedet. Og i dag er de blandt de største tegnebøger i verden, som antages at være værd $ 120 millioner.

Der er mere end 600 tegnebøger

Hvis du undrer dig over, hvordan populær kryptokurrency er, er der mere end 600 tegnebøger aktive over hele kloden. For at gøre transaktionsprocessen nemmere kan disse tegnebøger være knyttet til dine kreditkort.

Med kryptokursmarkedet stigende, er investorer og virksomheder nøje overvåge fremskridtene. Som nye mønter overflade vil markedet udvide og præsentere mange nye muligheder. Det vil ikke være forkert at sige, at cryptocurrency har potentialet til at ændre finansbranchen og hvordan den fungerer i dag.

Kom i gang nu - Livet er for kort til at være fattig. cryptocurrency, cryptocurrency fakta, 10 fakta af kryptokurrency, digitale penge, bitcoin
Start now

Tjen penge med tre nemme trin!

Min metode kan blive brugt alle steder. De fleste banker og handlende kender ikke til denne metode endnu, og selvom de kendte til den, ville de ikke under nogle omstændigheder tilbyde den til almindelige mennesker. Det er derfor det er meget vigtigt at vælge en pålidelig licenseret mægler der vil tillade dig at tjene penge. Disse er mine to favoritmæglere. Registrer dig på den ene af dem - eller dem begge. De tilbyder begge råd og vejledning, video guides og personlige rådgivere - helt gratis.

Prøv metoden med en demoversion:

  Markets.com

Safecap Investments Ltd
Pålidelig og kendt mægler.
Mit hurtige tip: Efter du indbetaler, se deres Trading Signal sektion, hvor du vil finde gratis anbefalinger.
Minimum indbetaling: $100
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
En moderne mægler med et lavt mindst krævet depositum
Mit hurtige tip: Mægleren tillader nonstop handel inklusiv weekend med handler fra så lidt som $1
Minimum indbetaling: $10
 
 


  Cecilie (83.93.14.*) skriv

Det virker ikke?    https://eu.iqoption.com/traderoom

Det der IQ option som man kommer ind på det koster altså penge?

  Allan Gabet (188.179.165.*) skriv

hjælp til at tjene penge

hej
jeg og mig kone lever for kun 7500 om månedet hvor der skal betales alt ud fra det .
det ville være dejlig med lidt ex. om månedet , så derfor jeg kontakter dig for at høre hvad
jeg kan gøre for at begynde at tjene lidt.
Hilsen Allan og Mary

  Peter (88.103.252.*) skriv

profil

Hvordan virker det egentligt når jeg gerne vil bruge min almindelige bankkonto til indbetaling og til at hæve til?

  Dusan (185.15.111.*) skriv

Jeg er dum

Hej, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg endte på din side mens jeg smuttede rundt på nettet.
Jeg har ikke noget behov for at være millionær. Jeg vil bare være financielt uafhængig, og jeg har ikke den største løn
men jeg er stadig over gennemsnittet. Det er træls er lånet. 500%ekstra om måneden ville
virkeligt hjælpe mig. Kunne du fortælle mig her, så andre også kan se det, hvordan det egentligt fungerer? jeg forstod det ikke det ikk helt første gangh.
Kan du forklarer det til os lidt dumme? Jeg har arbejde men har ret meget fritd.

  Arty.RU (37.48.51.*) skriv

skatt

Så hvordan fungerer beskatningen af profitten (store profitter) når de kommer på min konto??

  Adam (176.222.228.*) skriv

Jeg forstår det ikke, kan du sende en video hvor det virker?

  MogulJon (92.61.85.*) skriv

spørgsmål

Hellå, jeg er også totalt ny til det her og jeg tænkte på om der er nogle der vil hjælpe mig til at komme i gang? Det kunne være fedt!

  Daniel (188.75.144.*) skriv

Re: spørgsmål - MogulJon    Option Trade.com

Så vidst som jeg ved, er det laveste indbetaling på Option Trade.com, hvor det er 100$ eller ca 80$.

  Marcel (193.179.141.*) skriv

Værsød    Nikde

Jeg vil gøre det samme som dig. Men jeg har ingen erfaring, så jeg ville bare høre, om der er nogle sider hvor indbetalingen er lavere? Tak på forhånd!.

  David (31.31.228.*) skriv

hjælp miig    IQoption.com

er der nogle der kan hjælpe mig videre på IQoption.com?

  jffdark (217.66.182.*) skriv

information    I dont trade yeta

Hey, kan i fortælle mig en ting eller to. Jeg vil prøve den sikre måde med en demo version. Jeg kan jeg indbbetaler lavere mægner såsom 100euros,100dollars, jeg har ikke
nogen erfaring overhovedet, så jeg leder efter mere information, om hvordan jeg skal indberette præmien til skat. Hvordan gør jeg det??

Alle kommentarer (ny side)
 
 
 

 Tilføj kommentar!

Spørg om alt eller del din erfaring
Du vil modtage detaljerede instruktioner til din e-mail.