5 mader at tjene bitcoins til begyndere i 2018 - Jeg blev rig ved at bruge denne metode og nu tjener jeg over €10.000 om måneden
More information
Albert Hanssen
04.10. 2018 13:17  | 

Du må alle have hørt om bitcoins og hvordan alle prøver at finde dem, og hvordan det har gjort nogle få mennesker utroligt rige. Denne ambition om at finde rigdom og investere i "finansindustriens fremtid" har opfordret mange nyankomne til at tage fatet.

Ja, vi kigger på en ny trend i finansbranchen, og ja, folk er blevet rige ved at akkumulere bitcoins, og det faktum at en bitcoin er værd at være en formue er også sandt. Men hvor mange af jer nye forhandlere kender de måder du kan vinde bitcoins på?

Lad os se på 5 sikre måder der kan ændre din formue.

Mine din vej til formue

Minedrift er måske den mest kendte måde at tjene bitcoins på, men det er bestemt ikke den nemmeste. Du er forpligtet til at løse et meget komplekst beregnings problem, som genereres efter at minedatamaskinerne samler en blok. Hvis det lykkes, bliver du belønnet med en bitcoin. Problemet med dette er imidlertid, at hvis du bruger en minedriftsregner, vil din elregning alene være langt mere, end hvad du får. Derfor kan minedrift give dig bitcoins, men på grund af det lille beløb, du får, anses det ikke for meget for tiden.

God gammel handel

Du kan tilbyde at sælge noget i bytte for bitcoins. Hvis du er en cryptocurrency-erhvervsdrivende med en forretning og en online tilstedeværelse, kan du acceptere betaling i bitcoins ved hjælp af din bitcoin-adresse. For denne metode skal du gøre lidt mere forskning og nå den rigtige målgruppe, fordi ikke alle vil have bitcoins til dig.

Hjælp folk og få tippet i bitcoins

For denne meget unikke måde at tjene bitcoins på, skal du besøge et websted kaldet bitfortip. Brugerne eller medlemmerne af denne hjemmeside beder andre medlemmer om hjælp; de kan have spørgsmål til dig eller måske brug for nogle oplysninger. Hvis du giver dem en vis værdi, kan de bare tipke dig i bitcoins.

Arbejde for din formue

Du kan tilbyde tjenester eller produkter og bede folk om at betale dig i bitcoins; Det kan dog kræve, at du arbejder lidt hårdt, da du skal finde den rigtige platform, hvor folk søger at ansætte dine tjenester til bitcoins. Der er nogle hjemmesider, der fungerer som et normalt jobbringssted, hvor det bringer entreprenører og arbejdsgivere sammen på én platform. Du skal dog være sikker på, at den hjemmeside du vælger er autentisk.

Få betalt pr. Klik

Dette koncept var sandt for konventionelle penge, og det gælder for kryptokurrency; Den eneste forskel er, at du skal indsætte indhold på annoncewebsteder, der er bitcoinbaserede. Hvis dit indhold kan klage i klik, vil disse bitcoinannonce netværk betale dig i bitcoins. Reglerne er stadig de samme, jo flere klik kan du få, jo flere bitcoins kan du taske.

Husk, det er bare grundlæggende nybegynder-venlige måder at tjene bitcoins med næsten ingen investering; disse vil ikke gøre dig til en millionær natten over. Belønningen for begyndere er muligvis ikke væsentlig, men det kræver ikke nogen større investering fra dig. Husk, når du har nok rigdom, kan du vælge mere ambitiøse måder, der giver større formue.

Kom i gang nu - Livet er for kort til at være fattig. cryptocurrency, bitcoins, tjene bitcoins, hvordan man får bitcoins, minedrift
Start now

Tjen penge med tre nemme trin!

Min metode kan blive brugt alle steder. De fleste banker og handlende kender ikke til denne metode endnu, og selvom de kendte til den, ville de ikke under nogle omstændigheder tilbyde den til almindelige mennesker. Det er derfor det er meget vigtigt at vælge en pålidelig licenseret mægler der vil tillade dig at tjene penge. Disse er mine to favoritmæglere. Registrer dig på den ene af dem - eller dem begge. De tilbyder begge råd og vejledning, video guides og personlige rådgivere - helt gratis.

Prøv metoden med en demoversion:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
En moderne mægler med et lavt mindst krævet depositum
Mit hurtige tip: Mægleren tillader nonstop handel inklusiv weekend med handler fra så lidt som $1
Minimum indbetaling: $10
 

  Binary Option Robot

Dette program kan satse istedet for dig. :-) Alt du behøver er at installere, registrere og indbetale. Robotten vil derefter beregne, hvad den skal satse på og gør det hele for dig.
Mit hurtige tip: Jeg anbefaler dette værktøj til komplette byndere, fordi skal bare tænde computeren, så tjener softwaren penge til dig!
Minimum indbetaling: $250
 
 


  Cecilie (83.93.14.*) skriv

Det virker ikke?    https://eu.iqoption.com/traderoom

Det der IQ option som man kommer ind på det koster altså penge?

  Allan Gabet (188.179.165.*) skriv

hjælp til at tjene penge

hej
jeg og mig kone lever for kun 7500 om månedet hvor der skal betales alt ud fra det .
det ville være dejlig med lidt ex. om månedet , så derfor jeg kontakter dig for at høre hvad
jeg kan gøre for at begynde at tjene lidt.
Hilsen Allan og Mary

  Peter (88.103.252.*) skriv

profil

Hvordan virker det egentligt når jeg gerne vil bruge min almindelige bankkonto til indbetaling og til at hæve til?

  Dusan (185.15.111.*) skriv

Jeg er dum

Hej, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg endte på din side mens jeg smuttede rundt på nettet.
Jeg har ikke noget behov for at være millionær. Jeg vil bare være financielt uafhængig, og jeg har ikke den største løn
men jeg er stadig over gennemsnittet. Det er træls er lånet. 500%ekstra om måneden ville
virkeligt hjælpe mig. Kunne du fortælle mig her, så andre også kan se det, hvordan det egentligt fungerer? jeg forstod det ikke det ikk helt første gangh.
Kan du forklarer det til os lidt dumme? Jeg har arbejde men har ret meget fritd.

  Arty.RU (37.48.51.*) skriv

skatt

Så hvordan fungerer beskatningen af profitten (store profitter) når de kommer på min konto??

  Adam (176.222.228.*) skriv

Jeg forstår det ikke, kan du sende en video hvor det virker?

  MogulJon (92.61.85.*) skriv

spørgsmål

Hellå, jeg er også totalt ny til det her og jeg tænkte på om der er nogle der vil hjælpe mig til at komme i gang? Det kunne være fedt!

  Daniel (188.75.144.*) skriv

Re: spørgsmål - MogulJon    Option Trade.com

Så vidst som jeg ved, er det laveste indbetaling på Option Trade.com, hvor det er 100$ eller ca 80$.

  Marcel (193.179.141.*) skriv

Værsød    Nikde

Jeg vil gøre det samme som dig. Men jeg har ingen erfaring, så jeg ville bare høre, om der er nogle sider hvor indbetalingen er lavere? Tak på forhånd!.

  David (31.31.228.*) skriv

hjælp miig    IQoption.com

er der nogle der kan hjælpe mig videre på IQoption.com?

  jffdark (217.66.182.*) skriv

information    I dont trade yeta

Hey, kan i fortælle mig en ting eller to. Jeg vil prøve den sikre måde med en demo version. Jeg kan jeg indbbetaler lavere mægner såsom 100euros,100dollars, jeg har ikke
nogen erfaring overhovedet, så jeg leder efter mere information, om hvordan jeg skal indberette præmien til skat. Hvordan gør jeg det??

Alle kommentarer (ny side)
 
 
 

 Tilføj kommentar!

Spørg om alt eller del din erfaring
Du vil modtage detaljerede instruktioner til din e-mail.