Læs brugeranmeldelser og karakterer for Binatex - Mæglere med demoversion 2019
More information
Albert Hanssen
28.06. 2018 16:00  | 

Hvad er Binatex <

Binatex er en binær optionsmægler, der blev etableret i 2015 og ejes af Binatex Group of Companies. Det tilbyder handel på sin egen webplatform og giver brugerne mulighed for at handle indekser, valutaer, råvarer og aktier.

Reguleret af FMRRC har Binatex hovedkvarter i Moskva, Det Forenede Kongerige, Republikken Marshall Island og Skotland. Da FMRR er en ikke-kommerciel organisation, er den derfor ikke reguleret af nogen regering eller andre store finansielle tilsynsmyndigheder.

Webstedet tilbyder information på 15 forskellige sprog og har kun én certificering.

Hvordan virker det?

Binatex hævder at være en pålidelig partner for binære handelsmuligheder, og platformen er designet til at hjælpe handlende med at tjene penge på deres transaktioner. Ifølge Binatex kan selv dine mindste investeringer hjælpe dig med at tjene penge.

Sådan kan du begynde at bruge Binatex;

Når du har registreret dig med din e-mail, får du adgang til en demo-konto, der har en virtuel værdi på $ 1000, som kan bruges til at træne til handel i realtid. Efter at have fået en demo-konto, er du klar til at få en rigtig konto, der kræver et minimumsindskud på $ 10. Indskud kan foretages ved hjælp af en elektronisk betalingsmetode.

Den officielle hjemmeside har en "how it works" -video, der kan hjælpe de nye medlemmer med at forstå, hvordan handelsmuligheder fungerer. Desuden kan du også finde en "strategier" faneblad, der indeholder alle de handelsoplysninger, du skal vide for at opnå maksimal fortjeneste.

Binaryx funktioner

Nogle af de vigtigste funktioner i Binatex er:

    • Bonus - Webstedet giver 100% bonus til investorerne, men denne bonus kan ikke trækkes ubetinget. Når anmodningen om tilbagetrækning er godkendt, skal du have en omsætning på 25 gange værdien af ​​din bonus. • Aktiver - ligesom alle andre binære optionshandlere har Binatex også aktiver; Men de er ikke så mange som konkurrenterne fremhæver. Webstedet har kun 50 aktiver til handel, herunder 39 valutapar, 2 råvarer og 22 aktier. • Tickers - Dette giver dig mulighed for at se og overvåge antallet af forhandlere, der er aktive på platformen. Det lader dig også spore antallet af åbne transaktioner. • Tilbagetrækning - Platformen giver tilbagetrækningsmulighederne, som kræver den samme metode, der blev brugt til at foretage indbetalingen. • Mobil App - Brugere kan også downloade mobilappen, som giver dem adgang til platformen på deres mobilenheder. • Tutorials - Binatex tilbyder vejledningsvideoer, der giver begyndere mulighed for at forstå, hvordan binære optioner handel fungerer. • Handelsniveauer - Handlende kan gå fra niveau 1 til 10. Du kan få bedre handelsmuligheder, da dit niveau stiger.

Binatex Pros

    • Platformen indeholder vejledningsvideoer. • Det har en demo-konto, der gør det muligt for brugerne at lære handelstricks. • Minimumsindskudsbeviseringen er ret lav.

Binatex Cons

    • Der er mangel på et større finansielt tilsynsorgan. • Der er mange betingelser for tilbagetrækning. • Kundeservice er muligvis ikke op til mærket og er muligvis ikke tilgængelig i realtidshandel. • Webstedet skal være mere omfattende og bedre organiseret.

Er Binatex en fidus?

Platformen har eksisteret siden 2015, men i dag har autenticiteten rejst spørgsmål. Brugeranmeldelser er en blanding af både tilfredse kunder og folk, der kalder det en fidus. Det er sandt, platformen er relativt ny og har meget plads til forbedring, men det ser ud til at tilbyde mange nyttige funktioner.

Manglen på et stort finansielt reguleringsorgan skaber tvivl om platformens ægthed. Desuden har de fleste brugere klager over tilbagetrækningssystemet, som ikke rigtig er blevet behandlet af mægleren.

Konklusion

Da platformen har eksisteret i et par år nu, kan det derfor betragtes som en mulighed; Det er dog yderst vigtigt, at du skal forsøge at komme i kontakt med en erhvervsdrivende, der ikke kun har brugt platformen, men med held har trukket midler tilbage. Det er altid et godt råd at fortsætte med forsigtighed!

Kom i gang nu - Livet er for kort til at være fattig. binaryx, binaryx scam, binære handel muligheder, binaryx handel, binatex forex handel
Start now

Tjen penge med tre nemme trin!

Min metode kan blive brugt alle steder. De fleste banker og handlende kender ikke til denne metode endnu, og selvom de kendte til den, ville de ikke under nogle omstændigheder tilbyde den til almindelige mennesker. Det er derfor det er meget vigtigt at vælge en pålidelig licenseret mægler der vil tillade dig at tjene penge. Disse er mine to favoritmæglere. Registrer dig på den ene af dem - eller dem begge. De tilbyder begge råd og vejledning, video guides og personlige rådgivere - helt gratis.

Prøv metoden med en demoversion:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
En moderne mægler med et lavt mindst krævet depositum
Mit hurtige tip: Mægleren tillader nonstop handel inklusiv weekend med handler fra så lidt som $1
Minimum indbetaling: $10
 

  Make Money Robot

En basal robot, der tillader dig at handle med binære optioner automatisk, selv hvis du er en begynder
Mit hurtige tip: Jeg foreslår at handle i valutapar, for eksempel EUR/USD eller CNY/USD.
Minimum indbetaling: $200
 
 


  Cecilie (83.93.14.*) skriv

Det virker ikke?    https://eu.iqoption.com/traderoom

Det der IQ option som man kommer ind på det koster altså penge?

  Allan Gabet (188.179.165.*) skriv

hjælp til at tjene penge

hej
jeg og mig kone lever for kun 7500 om månedet hvor der skal betales alt ud fra det .
det ville være dejlig med lidt ex. om månedet , så derfor jeg kontakter dig for at høre hvad
jeg kan gøre for at begynde at tjene lidt.
Hilsen Allan og Mary

  Peter (88.103.252.*) skriv

profil

Hvordan virker det egentligt når jeg gerne vil bruge min almindelige bankkonto til indbetaling og til at hæve til?

  Dusan (185.15.111.*) skriv

Jeg er dum

Hej, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg endte på din side mens jeg smuttede rundt på nettet.
Jeg har ikke noget behov for at være millionær. Jeg vil bare være financielt uafhængig, og jeg har ikke den største løn
men jeg er stadig over gennemsnittet. Det er træls er lånet. 500%ekstra om måneden ville
virkeligt hjælpe mig. Kunne du fortælle mig her, så andre også kan se det, hvordan det egentligt fungerer? jeg forstod det ikke det ikk helt første gangh.
Kan du forklarer det til os lidt dumme? Jeg har arbejde men har ret meget fritd.

  Arty.RU (37.48.51.*) skriv

skatt

Så hvordan fungerer beskatningen af profitten (store profitter) når de kommer på min konto??

  Adam (176.222.228.*) skriv

Jeg forstår det ikke, kan du sende en video hvor det virker?

  MogulJon (92.61.85.*) skriv

spørgsmål

Hellå, jeg er også totalt ny til det her og jeg tænkte på om der er nogle der vil hjælpe mig til at komme i gang? Det kunne være fedt!

  Daniel (188.75.144.*) skriv

Re: spørgsmål - MogulJon    Option Trade.com

Så vidst som jeg ved, er det laveste indbetaling på Option Trade.com, hvor det er 100$ eller ca 80$.

  Marcel (193.179.141.*) skriv

Værsød    Nikde

Jeg vil gøre det samme som dig. Men jeg har ingen erfaring, så jeg ville bare høre, om der er nogle sider hvor indbetalingen er lavere? Tak på forhånd!.

  David (31.31.228.*) skriv

hjælp miig    IQoption.com

er der nogle der kan hjælpe mig videre på IQoption.com?

  jffdark (217.66.182.*) skriv

information    I dont trade yeta

Hey, kan i fortælle mig en ting eller to. Jeg vil prøve den sikre måde med en demo version. Jeg kan jeg indbbetaler lavere mægner såsom 100euros,100dollars, jeg har ikke
nogen erfaring overhovedet, så jeg leder efter mere information, om hvordan jeg skal indberette præmien til skat. Hvordan gør jeg det??

Alle kommentarer (ny side)
 
 
 

 Tilføj kommentar!

Spørg om alt eller del din erfaring
Du vil modtage detaljerede instruktioner til din e-mail.