Bitcoin hvordan retfaerdiggore rekordeksplosionen af denne cryptocurrency - Jeg blev rig ved at bruge denne metode og nu tjener jeg over €10.000 om måneden
More information
Albert Hanssen
01.11. 2017 13:42  | 

Du har helt sikkert hørt om Bitcoin i de seneste år: Denne revolutionerende valuta, der udveksles elektronisk og gør folk glad over hele verden. Det er en del af, hvad der hedder cryptocurrencies, der er for simple virtuelle valutaer at gøre ligesom de sædvanlige valutaer, transaktioner. De er baseret på et princip kaldet kryptografi og kan bruges på decentraliseret eller peer-to-peer måde. Selvom flere og flere, der oprettes flere typer kryptokurrency, er det nødvendigt at vide, at de hovedsagelig er alle derivater af Bitcoin.

Hvem er skaberen af ​​Bitcoin?

Oprindelsen af ​​Bitcoin forbliver til denne dag omgivet af mysterier, især at skaberne ikke gør noget for at løfte sløret. Pseudonymet for den person, der skabte denne kryptokurrency er: Satoshi Nakamoto. Han hævder at være en 37-årig japansk statsborger. Men til dato er disse oplysninger stadig ikke bekræftet. Det skal bemærkes, at trods spekulationer, nogle mere usandsynlige end andre, forbliver identiteten af ​​skaberne af valutaen skjult.

Hvordan virker Bitcoin?

Hvis du er ny til Bitcoins verden, er der intet meget kompliceret. Sidstnævnte er primært en software og ligesom enhver software, skal du installere den på din computer eller på din bærbare computer. Når dette er gjort, er alt, hvad der er tilbage for dig at gøre, at foretage køb eller betalinger fra det, der hedder Bitcoin-tegnebogen, med dem, du vil have; personer, som du tidligere har meddelt dine adresser til. For at gøre dette, skal du simpelthen generere en Bitcoin-adresse. Denne adresse er ikke statisk og fornyes ved hver operation. For hver bekræftet transaktion, du laver, bliver sidstnævnte gyldigt optaget i "blockchain", som repræsenterer en stor storbog. Denne store bog for gennemsigtigheden i hele systemet er delt, offentligt og sporer fra deres oprindelse alle de transaktioner, der er foretaget og bekræftet takket være minedriften. Ligesom de kendte og brugte valutaer er denne cryptocurrency reguleret til at begrænse enhver inflation. Denne regulering foretages i denne sammenhæng automatisk af et system, der giver mulighed for gradvist at generere penge, mens man overvejer en maksimal tærskel, der ikke overstiger. Det er vigtigt at bemærke, at der indtil videre ikke findes nogen lovgivning om brugen af ​​Bitcoins.

Hvad er fordelene ved Bitcoin?

Bitcoin har mange fordele i forbindelse med dets anvendelse. Disse sidste gør, at denne valuta viser sig at være en af ​​de mest anvendte kryptokurrency.

 • En demokratisk valuta: Denne valuta har en klar fordel i forhold til konventionelle valutaer som euro eller dollar: dets funktion er ikke reguleret af en enhed som en centralbank. Den regulerer automatisk efter brugernes ønske. Sidstnævnte vil ikke være i stand til at blive konfronteret med ubehagelige overraskelser som en pludselig og ukontrolleret devaluering af det monetære kursus.
 • Et gennemsigtigt styringssystem: Som nævnt ovenfor registreres alle transaktioner foretaget med Bitcoins omhyggeligt i hovedbogen og offentliggøres for alle. Selv om identiteten af ​​brugere af denne kryptokurrency forbliver ukendt, medmindre andet er angivet af sidstnævnte, hersker gennemsigtigheden højeste.
 • En valuta, der er tilpasset online-transaktioner: Selvom brugen af ​​traditionelle valutaer på internettet i stigende grad praktiseres, forbliver det faktum, at deres brug kan være ret irriterende og dyrt. Fordelen med Bitcoins er, at de ikke er designet fysisk, men direkte på internettet. Dette gør deres online brug nemmere og mere sikker, især i lande, hvor internettransaktioner endnu ikke er udviklet.
 • En verdensvaluta: Fysiske valutaer har grænsen for at være anvendelig på et begrænset område og styres af flere økonomiske såvel som socio-kulturelle faktorer. Bitcoins for deres del er fri for denne grænse, fordi de er neutrale og ikke er underlagt nogen politik, bortset fra brugerne. Det er en reel revolution.
 • En valuta, der beskytter sine brugere: Anonymiteten af ​​transaktioner, der tilbydes af denne cryptocurrency, er en garanti for tillid og sikkerhed for data fra forskellige brugere. Kryptering systemet indført gør det muligt at kæmpe effektivt mod korruption, forfalskning og usurpation.
 • Et mere fordelagtigt system end konventionelle banker: Kryptografi giver mulighed for konkret at løse bankernes manglende tillid til deres kunder. Det er et system, der er lavet for at være så gennemsigtig som muligt.
 • Kort sagt, Bitcoin er fremtiden for virtuelle penge. Han har til sin kredit mange fordele, der gør mere og mere, dets brug er bemærket. Dens styrker er primært gennemsigtighed, sikkerhed og tilpasningsevne. På trods af alt dette er det vigtigt at bemærke, at det har visse grænser, der stadig kan løses, når det udvikler sig.

  Kom i gang nu - Livet er for kort til at være fattig. Bitcoin, cryptomonnaies, eksplosion
  Start now

  Tjen penge med tre nemme trin!

  Min metode kan blive brugt alle steder. De fleste banker og handlende kender ikke til denne metode endnu, og selvom de kendte til den, ville de ikke under nogle omstændigheder tilbyde den til almindelige mennesker. Det er derfor det er meget vigtigt at vælge en pålidelig licenseret mægler der vil tillade dig at tjene penge. Disse er mine to favoritmæglere. Registrer dig på den ene af dem - eller dem begge. De tilbyder begge råd og vejledning, video guides og personlige rådgivere - helt gratis.

  Prøv metoden med en demoversion:

    Binomo

  Tiburo Corporation Ltd
  En moderne mægler med et lavt mindst krævet depositum
  Mit hurtige tip: Mægleren tillader nonstop handel inklusiv weekend med handler fra så lidt som $1
  Minimum indbetaling: $10
   

    Markets.com

  Safecap Investments Ltd
  Pålidelig og kendt mægler.
  Mit hurtige tip: Efter du indbetaler, se deres Trading Signal sektion, hvor du vil finde gratis anbefalinger.
  Minimum indbetaling: $100
   
   
  

    Cecilie (83.93.14.*) skriv

  Det virker ikke?    https://eu.iqoption.com/traderoom

  Det der IQ option som man kommer ind på det koster altså penge?

    Allan Gabet (188.179.165.*) skriv

  hjælp til at tjene penge

  hej
  jeg og mig kone lever for kun 7500 om månedet hvor der skal betales alt ud fra det .
  det ville være dejlig med lidt ex. om månedet , så derfor jeg kontakter dig for at høre hvad
  jeg kan gøre for at begynde at tjene lidt.
  Hilsen Allan og Mary

    Peter (88.103.252.*) skriv

  profil

  Hvordan virker det egentligt når jeg gerne vil bruge min almindelige bankkonto til indbetaling og til at hæve til?

    Dusan (185.15.111.*) skriv

  Jeg er dum

  Hej, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg endte på din side mens jeg smuttede rundt på nettet.
  Jeg har ikke noget behov for at være millionær. Jeg vil bare være financielt uafhængig, og jeg har ikke den største løn
  men jeg er stadig over gennemsnittet. Det er træls er lånet. 500%ekstra om måneden ville
  virkeligt hjælpe mig. Kunne du fortælle mig her, så andre også kan se det, hvordan det egentligt fungerer? jeg forstod det ikke det ikk helt første gangh.
  Kan du forklarer det til os lidt dumme? Jeg har arbejde men har ret meget fritd.

    Arty.RU (37.48.51.*) skriv

  skatt

  Så hvordan fungerer beskatningen af profitten (store profitter) når de kommer på min konto??

    Adam (176.222.228.*) skriv

  Jeg forstår det ikke, kan du sende en video hvor det virker?

    MogulJon (92.61.85.*) skriv

  spørgsmål

  Hellå, jeg er også totalt ny til det her og jeg tænkte på om der er nogle der vil hjælpe mig til at komme i gang? Det kunne være fedt!

    Daniel (188.75.144.*) skriv

  Re: spørgsmål - MogulJon    Option Trade.com

  Så vidst som jeg ved, er det laveste indbetaling på Option Trade.com, hvor det er 100$ eller ca 80$.

    Marcel (193.179.141.*) skriv

  Værsød    Nikde

  Jeg vil gøre det samme som dig. Men jeg har ingen erfaring, så jeg ville bare høre, om der er nogle sider hvor indbetalingen er lavere? Tak på forhånd!.

    David (31.31.228.*) skriv

  hjælp miig    IQoption.com

  er der nogle der kan hjælpe mig videre på IQoption.com?

    jffdark (217.66.182.*) skriv

  information    I dont trade yeta

  Hey, kan i fortælle mig en ting eller to. Jeg vil prøve den sikre måde med en demo version. Jeg kan jeg indbbetaler lavere mægner såsom 100euros,100dollars, jeg har ikke
  nogen erfaring overhovedet, så jeg leder efter mere information, om hvordan jeg skal indberette præmien til skat. Hvordan gør jeg det??

  Alle kommentarer (ny side)
   
   
   

   Tilføj kommentar!

  Spørg om alt eller del din erfaring
  Du vil modtage detaljerede instruktioner til din e-mail.