De mest almindelige og vigtige cryptocurrency vilkar du skal forsta - Jeg blev rig ved at bruge denne metode og nu tjener jeg over €10.000 om måneden
More information
Albert Hanssen
01.05. 2018 19:47  | 

Cryptocurrency eller digital valuta er blevet et ganske populært udtryk; Industrien selv er blevet værdifuld og tiltrukket de finansielle institutioners og enkeltpersoners opmærksomhed over hele kloden. Mange eksperter mener, at kryptocurrency har potentialet til at ændre dynamikken i finanssektoren i fremtiden.

Konceptet er dog ikke så enkelt som mange af os tror. Hvis du er en nybegynder og ikke forstår hvordan denne type valuta fungerer, så er der absolut ingen måde du kan drage fordel af det.

Det anbefales stærkt, at du konsulterer en ekspert, inden du investerer din tid og lykke i kryptokurshandel. Men for at komme i gang og få en ide om, hvad digital valuta er, har vi forklaret nogle af de vigtigste udtryk i det enkleste ord.

Blockchain

Det er en digital hovedbog, der opretholdes offentligt, hvilket betyder at enhver kan få adgang til det fra enhver enhed. Denne bogbog fører en oversigt over alle transaktioner mellem brugere af krypteringstjenester. Dette giver dig mulighed for at se, hvor meget værdi der er blevet overført, og fra hvor opstod den. Takket være blockchain-teknologien kender alle til hver transaktion, der finder sted, hvilket gør hele systemet helt sikkert.

Oplysninger distribueret ved hjælp af blockchain teknologi kan fås, men kan ikke kopieres.

Udveksling

Disse er websteder, der giver dig mulighed for at købe og sælge kryptokurrency. Du skal altid bruge et legitimt websted til dine transaktioner.

Bearish og Bullish

Du vil høre disse vilkår ganske ofte. Når markedsudviklingen er gunstig og ser ud til at være rentabel, kaldes den Bullish. Når markedet går ned og tendensen ikke anses for at være gunstigt, hedder det Bearish.

Kryptografi

Kryptografi er kodning og dekodning, der bruges til at kryptere al information. Kryptografi er grundlaget for, at hele systemet er bygget.

Kryptografisk nøgle

Da blockchain kan åbnes offentligt for at sikre sikkerhed, er hemmelige værdier ved hjælp af en kompleks algoritme krypteret og dekrypteret. Cryptocurrency bruger to typer nøgler; Den offentlige nøgle kan bruges af nogen til at kryptere en meddelelse, som derefter modtages af dig. Du bruger derefter en privat nøgle, som ikke kan åbnes af andre end dig, for at dekode disse oplysninger.

Pung

Disse er ret bogstaveligt talt dine digitale tegnebøger. Du kan sende, gemme og modtage din digitale valuta ved hjælp af din cryptocurrency-tegnebog. Disse tegnebøger gemmer dine private og offentlige nøgler. Hvis du mister din digitale tegnebog, mister du al din cryptocurrency og information relateret til den.

Minedrift

Du bruger computerhardware til at løse kryptografiske problemer eller puslespil, og som en belønning genereres mere kryptokurrency. Hvert opløst puslespil tilføjer en transaktion til den digitale storbog eller blockchain.

Gaffel

Vi bruger udtrykket Gaffel, når en enkelt blokkæde opdeles i to forskellige kæder. Denne splittelse sker sædvanligvis, når nogle nye regler tilføjes til kodningen af ​​blockchain.

Kølig opbevaring

Du kan flytte din digitale valuta offline ved hjælp af en række metoder; denne proces kaldes kold opbevaring. Det betyder ikke, at du fysisk flytter din cryptocurrency offline; det betyder kun, at du kan udskrive din digitale tegnebogs QR-kode eller flytte filerne til noget lagerhardware som f.eks. USB.

Disse var nogle af de mest brugte udtryk og vil hjælpe dig med at forstå processen bedre.

Kom i gang nu - Livet er for kort til at være fattig. cryptocurrency, digitale penge, blockchain, minedrift, bitcoins
Start now

Tjen penge med tre nemme trin!

Min metode kan blive brugt alle steder. De fleste banker og handlende kender ikke til denne metode endnu, og selvom de kendte til den, ville de ikke under nogle omstændigheder tilbyde den til almindelige mennesker. Det er derfor det er meget vigtigt at vælge en pålidelig licenseret mægler der vil tillade dig at tjene penge. Disse er mine to favoritmæglere. Registrer dig på den ene af dem - eller dem begge. De tilbyder begge råd og vejledning, video guides og personlige rådgivere - helt gratis.

Prøv metoden med en demoversion:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
En moderne mægler med et lavt mindst krævet depositum
Mit hurtige tip: Mægleren tillader nonstop handel inklusiv weekend med handler fra så lidt som $1
Minimum indbetaling: $10
 

  Make Money Robot

En basal robot, der tillader dig at handle med binære optioner automatisk, selv hvis du er en begynder
Mit hurtige tip: Jeg foreslår at handle i valutapar, for eksempel EUR/USD eller CNY/USD.
Minimum indbetaling: $200
 
 


  Cecilie (83.93.14.*) skriv

Det virker ikke?    https://eu.iqoption.com/traderoom

Det der IQ option som man kommer ind på det koster altså penge?

  Allan Gabet (188.179.165.*) skriv

hjælp til at tjene penge

hej
jeg og mig kone lever for kun 7500 om månedet hvor der skal betales alt ud fra det .
det ville være dejlig med lidt ex. om månedet , så derfor jeg kontakter dig for at høre hvad
jeg kan gøre for at begynde at tjene lidt.
Hilsen Allan og Mary

  Peter (88.103.252.*) skriv

profil

Hvordan virker det egentligt når jeg gerne vil bruge min almindelige bankkonto til indbetaling og til at hæve til?

  Dusan (185.15.111.*) skriv

Jeg er dum

Hej, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg endte på din side mens jeg smuttede rundt på nettet.
Jeg har ikke noget behov for at være millionær. Jeg vil bare være financielt uafhængig, og jeg har ikke den største løn
men jeg er stadig over gennemsnittet. Det er træls er lånet. 500%ekstra om måneden ville
virkeligt hjælpe mig. Kunne du fortælle mig her, så andre også kan se det, hvordan det egentligt fungerer? jeg forstod det ikke det ikk helt første gangh.
Kan du forklarer det til os lidt dumme? Jeg har arbejde men har ret meget fritd.

  Arty.RU (37.48.51.*) skriv

skatt

Så hvordan fungerer beskatningen af profitten (store profitter) når de kommer på min konto??

  Adam (176.222.228.*) skriv

Jeg forstår det ikke, kan du sende en video hvor det virker?

  MogulJon (92.61.85.*) skriv

spørgsmål

Hellå, jeg er også totalt ny til det her og jeg tænkte på om der er nogle der vil hjælpe mig til at komme i gang? Det kunne være fedt!

  Daniel (188.75.144.*) skriv

Re: spørgsmål - MogulJon    Option Trade.com

Så vidst som jeg ved, er det laveste indbetaling på Option Trade.com, hvor det er 100$ eller ca 80$.

  Marcel (193.179.141.*) skriv

Værsød    Nikde

Jeg vil gøre det samme som dig. Men jeg har ingen erfaring, så jeg ville bare høre, om der er nogle sider hvor indbetalingen er lavere? Tak på forhånd!.

  David (31.31.228.*) skriv

hjælp miig    IQoption.com

er der nogle der kan hjælpe mig videre på IQoption.com?

  jffdark (217.66.182.*) skriv

information    I dont trade yeta

Hey, kan i fortælle mig en ting eller to. Jeg vil prøve den sikre måde med en demo version. Jeg kan jeg indbbetaler lavere mægner såsom 100euros,100dollars, jeg har ikke
nogen erfaring overhovedet, så jeg leder efter mere information, om hvordan jeg skal indberette præmien til skat. Hvordan gør jeg det??

Alle kommentarer (ny side)
 
 
 

 Tilføj kommentar!

Spørg om alt eller del din erfaring
Du vil modtage detaljerede instruktioner til din e-mail.