En introduktion til kryptokurrency - Jeg blev rig ved at bruge denne metode og nu tjener jeg over €10.000 om måneden
More information
Albert Hanssen
17.03. 2018 15:14  | 

Cryptocurrency er en elektronisk eller e-valuta, der er skabt med teknologi, som helt kontrollerer oprettelsen og beskytter transaktionerne, samtidig med at de skjuler brugernes identiteter.

Crypto er kort for kryptografi, som er en computerteknologi, der almindeligvis anvendes til sikkerhed, skjuler oplysninger, gemmer identiteter og mere, så det er nemt at se, hvorfor de er kendt som kryptokurrency på grund af deres anonyme karakter.

Cryptocurrencies er digitale kontanter, som er hurtigere, billigere og mere pålidelige end traditionelle statsobligationer. I stedet for at bruge offentlige organisationer til at oprette dine penge og banker til at gemme det, krypterer valutaer direkte med hinanden og opbevarer deres egne penge. Penge kan sendes direkte uden mellemmand, så transaktioner er mere overkommelige og normalt øjeblikkelige.

For at skabe gennemsigtighed og bekæmpe svig kan alle brugere af en kryptokurrency registrere og verificere deres egne transaktioner og se transaktionerne hos alle andre. Disse transaktioner kaldes 'ledgers', og den er tilgængelig for alle. Med dette er transaktioner mere gennemsigtige, effektive og permanente. Med offentlige registre tilgængelige, kræver disse cryptocurrencies ikke dig at overlade en bank til at holde dine penge sikre. De kræver heller ikke, at du tryst den person, du handler med, fordi du nemt kan se pengene bliver sendt og modtaget og optaget af tusindvis af mennesker. Dette er kendt som et "tillidsløst" system, og det er meget unikt.

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin var den første cryptocurrency, der blev oprettet i 2009. Desværre er skaberen af ​​Bitcoin ukendt, og han eller de bruger pseudonymet 'Satoshi Nakamoto'. Hvad gør Bitcoin unik er, at den ikke stole på nogen regering eller bankoprettede valutaer, og derudover sker transaktioner direkte mellem anonyme mennesker; der er ingen banker eller mellemmænd involveret som vi nævnte tidligere.

Med Bitcoin registreres hver transaktion på en offentlig post kendt som "blockchain", og dataene her gemmes på mange computere over hele verden. Fordi der er så mange kopier af blockchain, der oprettes og lagres, er transaktionsdataene super sikre og kan ikke manipuleres.

Hvad er Blockchain?

Blockchain er den kloge teknologi, der bruges til at skabe sikre digitale optagelser, som ikke er afhængige af en enkelt enhed for at holde dem sikre. Blockchains optager alle oplysninger, men de blev først brugt til at registrere Bitcoin-transaktioner.

Blockchain er som en rekordbog, hvor hver side er en blok, og den kan optage alt. Blokke oprettes samtidigt - den ene efter den anden - og er kædet til hinanden, som så skaber blokkæden. Flere af disse poster opretholdes af mange personer på deres computere rundt om i verden. Opdateringer ses straks, og det gør manipulation praktisk talt umuligt, og det er ikke kendt, at der nogensinde er sket.

Hvad er minedrift?

Bitcoin er skabt gennem "minedrift", hvilket kræver enorm computerkraft. Mennesker fuldfører minedrift mod penge, og hver computer, der opfylder minedriftsprocessen, kan tjene en belønning i digitale penge og helt nye mønter. Minedrift er dybest set processen med at optage og verificere oplysninger om blockchain.

Kun en blok kan oprettes på blockchain ad gangen for at holde netværket kørende. For at gøre dette er der to forskellige måder. Den første er 'proof of work' og kræver, at computere løser vanskelige matematiske problemer. Den anden er "proof of stake", og folk der ejer et stort antal mønter vælges af softwaren til at oprette nye blokke. Folk vælges på et lotteri-baseret system.

Kom i gang nu - Livet er for kort til at være fattig. cryptocurrency, investering, business, bitcoin, blockchain
Start now

Tjen penge med tre nemme trin!

Min metode kan blive brugt alle steder. De fleste banker og handlende kender ikke til denne metode endnu, og selvom de kendte til den, ville de ikke under nogle omstændigheder tilbyde den til almindelige mennesker. Det er derfor det er meget vigtigt at vælge en pålidelig licenseret mægler der vil tillade dig at tjene penge. Disse er mine to favoritmæglere. Registrer dig på den ene af dem - eller dem begge. De tilbyder begge råd og vejledning, video guides og personlige rådgivere - helt gratis.

Prøv metoden med en demoversion:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
En moderne mægler med et lavt mindst krævet depositum
Mit hurtige tip: Mægleren tillader nonstop handel inklusiv weekend med handler fra så lidt som $1
Minimum indbetaling: $10
 

  Make Money Robot

En basal robot, der tillader dig at handle med binære optioner automatisk, selv hvis du er en begynder
Mit hurtige tip: Jeg foreslår at handle i valutapar, for eksempel EUR/USD eller CNY/USD.
Minimum indbetaling: $200
 
 


  Cecilie (83.93.14.*) skriv

Det virker ikke?    https://eu.iqoption.com/traderoom

Det der IQ option som man kommer ind på det koster altså penge?

  Allan Gabet (188.179.165.*) skriv

hjælp til at tjene penge

hej
jeg og mig kone lever for kun 7500 om månedet hvor der skal betales alt ud fra det .
det ville være dejlig med lidt ex. om månedet , så derfor jeg kontakter dig for at høre hvad
jeg kan gøre for at begynde at tjene lidt.
Hilsen Allan og Mary

  Peter (88.103.252.*) skriv

profil

Hvordan virker det egentligt når jeg gerne vil bruge min almindelige bankkonto til indbetaling og til at hæve til?

  Dusan (185.15.111.*) skriv

Jeg er dum

Hej, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg endte på din side mens jeg smuttede rundt på nettet.
Jeg har ikke noget behov for at være millionær. Jeg vil bare være financielt uafhængig, og jeg har ikke den største løn
men jeg er stadig over gennemsnittet. Det er træls er lånet. 500%ekstra om måneden ville
virkeligt hjælpe mig. Kunne du fortælle mig her, så andre også kan se det, hvordan det egentligt fungerer? jeg forstod det ikke det ikk helt første gangh.
Kan du forklarer det til os lidt dumme? Jeg har arbejde men har ret meget fritd.

  Arty.RU (37.48.51.*) skriv

skatt

Så hvordan fungerer beskatningen af profitten (store profitter) når de kommer på min konto??

  Adam (176.222.228.*) skriv

Jeg forstår det ikke, kan du sende en video hvor det virker?

  MogulJon (92.61.85.*) skriv

spørgsmål

Hellå, jeg er også totalt ny til det her og jeg tænkte på om der er nogle der vil hjælpe mig til at komme i gang? Det kunne være fedt!

  Daniel (188.75.144.*) skriv

Re: spørgsmål - MogulJon    Option Trade.com

Så vidst som jeg ved, er det laveste indbetaling på Option Trade.com, hvor det er 100$ eller ca 80$.

  Marcel (193.179.141.*) skriv

Værsød    Nikde

Jeg vil gøre det samme som dig. Men jeg har ingen erfaring, så jeg ville bare høre, om der er nogle sider hvor indbetalingen er lavere? Tak på forhånd!.

  David (31.31.228.*) skriv

hjælp miig    IQoption.com

er der nogle der kan hjælpe mig videre på IQoption.com?

  jffdark (217.66.182.*) skriv

information    I dont trade yeta

Hey, kan i fortælle mig en ting eller to. Jeg vil prøve den sikre måde med en demo version. Jeg kan jeg indbbetaler lavere mægner såsom 100euros,100dollars, jeg har ikke
nogen erfaring overhovedet, så jeg leder efter mere information, om hvordan jeg skal indberette præmien til skat. Hvordan gør jeg det??

Alle kommentarer (ny side)
 
 
 

 Tilføj kommentar!

Spørg om alt eller del din erfaring
Du vil modtage detaljerede instruktioner til din e-mail.