Fejl du skal undga i krypteringshandel i 2018 - Jeg blev rig ved at bruge denne metode og nu tjener jeg over €10.000 om måneden
More information
Albert Hanssen
07.11. 2018 14:05  | 

Du kan være ny til cryptocurrency trading eller du kan være en erfaren handelsmand med så mange attraktive og uimodståelige handelsmuligheder og muligheder, det er ret almindeligt at lave fejl. Nogle fejl kan være resultatet af dårlig beslutningstagning, mens andre kan gøre dig til offer for kryptocurrency svindel og svig.

Ligegyldigt hvor forsigtig du er, er fejl bundet til at ske. Så spørgsmålet er, hvordan holder du dig trygt? Tricket er at være opmærksom og være opmærksom.

For at hjælpe dig med at få øje på fejlene, før du laver dem her, er der nogle få ting af kryptokurshandel, som du ikke må ignorere.

Invester aldrig for stort i begyndelsen

Krydderierne kender bedre, men at investere store er en almindelig fejl, som mange nye handlende gør. Det er meget vigtigt for nye erhvervsdrivende at fortsætte forsigtigt; investere små mængder og få landets leje. Der vil være mange lejligheder, når en mulighed kan virke for god til at videregive, men husk, at kryptocurrency stadig er et volatilt marked, som kræver, at du investerer omhyggeligt og ikke sætter alle dine aktiver på ét sted på én gang.

Må ikke falde til den gode gamle pumpe og dump

Det grundlæggende instinkt for enhver erhvervsdrivende er at investere i et aktiv, der begynder at gå op i værdi; i kryptocurrency kan dette blive en dårlig investeringsbevægelse. Når en relativt ukendt mønt pludselig begynder at se en drastisk stigning i værdi, kan det meget vel være en Pump and Dump, som er en koordineret indsats for at drive en møntværdi højt ved hjælp af falske og falske anmeldelser og prognoser og så sælge den til dem, der søger at lave nogle hurtige penge. Dette sker hovedsagelig for at sælge mønter, som blev købt billigt til en oppustet pris.

En gruppe beslutter at opbløde en billig møntværdi, og medlemmerne begynder at købe denne mønt fra hinanden; i mellemtiden begynder den samme gruppe at sprede falske nyheder om møntens værdi. De udenforhandlere læser disse udsagn og haster for at investere i mønten og ender med at købe dem fra Pump and Dump-gruppen. Derfor bør du aldrig investere i et aktiv uden omhyggelig forskning; især den der stiger fra asken.

Ikke oplyst

En erhvervsdrivende skal holde sig opdateret med de nyeste trends på markedet; ellers kan du ende med at gøre uinformerede beslutninger, der kan koste dig penge. Du skal gøre dit hjemmearbejde, selvom investeringsalternativet er en åbenbar. Du skal studere fortid og fremtidige trends i det aktiv, du vil investere i, så du kan få en ide om, hvordan det reagerer hver gang det går op eller ned i værdi. Markedet for kryptokurrency er meget volatilt; Derfor er du nødt til at holde dig orienteret om hver ny udvikling i sektoren.

Må ikke falde for mæglere, der lover hidtil usete overskud

Du kan komme på tværs af mange mæglere, der lover at tilbyde muligheder, der kan hjælpe dig med at tjene en formue natten over. Dit job er at holde sig væk fra dem!

Som en erfaren erhvervsdrivende kan du føle, at dette er din store pause, men sindssygt høj og øjeblikkelig fortjeneste med mindst eller større investeringer kan kun være en markedsføringsfejl eller bedrageri. Du skal fortsætte forsigtigt og investere med forsigtighed.

Dette er et par meget almindelige fejl, som mange erhvervsdrivende, selv de erfarne, gør. Husk, handel kræver tålmodighed, informationsindsamling og erfaring; du skal veje dine muligheder, lave dit hjemmearbejde og derefter træffe en velinformeret beslutning.

Kom i gang nu - Livet er for kort til at være fattig. cryptocurrency, digitale penge, kryptocurrency trading, cryptocurrency fejl, cryptocurrency 2018
Start now

Tjen penge med tre nemme trin!

Min metode kan blive brugt alle steder. De fleste banker og handlende kender ikke til denne metode endnu, og selvom de kendte til den, ville de ikke under nogle omstændigheder tilbyde den til almindelige mennesker. Det er derfor det er meget vigtigt at vælge en pålidelig licenseret mægler der vil tillade dig at tjene penge. Disse er mine to favoritmæglere. Registrer dig på den ene af dem - eller dem begge. De tilbyder begge råd og vejledning, video guides og personlige rådgivere - helt gratis.

Prøv metoden med en demoversion:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
En moderne mægler med et lavt mindst krævet depositum
Mit hurtige tip: Mægleren tillader nonstop handel inklusiv weekend med handler fra så lidt som $1
Minimum indbetaling: $10
 

  Markets.com

Safecap Investments Ltd
Pålidelig og kendt mægler.
Mit hurtige tip: Efter du indbetaler, se deres Trading Signal sektion, hvor du vil finde gratis anbefalinger.
Minimum indbetaling: $100
 
 


  Cecilie (83.93.14.*) skriv

Det virker ikke?    https://eu.iqoption.com/traderoom

Det der IQ option som man kommer ind på det koster altså penge?

  Allan Gabet (188.179.165.*) skriv

hjælp til at tjene penge

hej
jeg og mig kone lever for kun 7500 om månedet hvor der skal betales alt ud fra det .
det ville være dejlig med lidt ex. om månedet , så derfor jeg kontakter dig for at høre hvad
jeg kan gøre for at begynde at tjene lidt.
Hilsen Allan og Mary

  Peter (88.103.252.*) skriv

profil

Hvordan virker det egentligt når jeg gerne vil bruge min almindelige bankkonto til indbetaling og til at hæve til?

  Dusan (185.15.111.*) skriv

Jeg er dum

Hej, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg endte på din side mens jeg smuttede rundt på nettet.
Jeg har ikke noget behov for at være millionær. Jeg vil bare være financielt uafhængig, og jeg har ikke den største løn
men jeg er stadig over gennemsnittet. Det er træls er lånet. 500%ekstra om måneden ville
virkeligt hjælpe mig. Kunne du fortælle mig her, så andre også kan se det, hvordan det egentligt fungerer? jeg forstod det ikke det ikk helt første gangh.
Kan du forklarer det til os lidt dumme? Jeg har arbejde men har ret meget fritd.

  Arty.RU (37.48.51.*) skriv

skatt

Så hvordan fungerer beskatningen af profitten (store profitter) når de kommer på min konto??

  Adam (176.222.228.*) skriv

Jeg forstår det ikke, kan du sende en video hvor det virker?

  MogulJon (92.61.85.*) skriv

spørgsmål

Hellå, jeg er også totalt ny til det her og jeg tænkte på om der er nogle der vil hjælpe mig til at komme i gang? Det kunne være fedt!

  Daniel (188.75.144.*) skriv

Re: spørgsmål - MogulJon    Option Trade.com

Så vidst som jeg ved, er det laveste indbetaling på Option Trade.com, hvor det er 100$ eller ca 80$.

  Marcel (193.179.141.*) skriv

Værsød    Nikde

Jeg vil gøre det samme som dig. Men jeg har ingen erfaring, så jeg ville bare høre, om der er nogle sider hvor indbetalingen er lavere? Tak på forhånd!.

  David (31.31.228.*) skriv

hjælp miig    IQoption.com

er der nogle der kan hjælpe mig videre på IQoption.com?

  jffdark (217.66.182.*) skriv

information    I dont trade yeta

Hey, kan i fortælle mig en ting eller to. Jeg vil prøve den sikre måde med en demo version. Jeg kan jeg indbbetaler lavere mægner såsom 100euros,100dollars, jeg har ikke
nogen erfaring overhovedet, så jeg leder efter mere information, om hvordan jeg skal indberette præmien til skat. Hvordan gør jeg det??

Alle kommentarer (ny side)
 
 
 

 Tilføj kommentar!

Spørg om alt eller del din erfaring
Du vil modtage detaljerede instruktioner til din e-mail.