Her er alt hvad du behover at vide om ethereum - Jeg blev rig ved at bruge denne metode og nu tjener jeg over €10.000 om måneden
More information
Albert Hanssen
20.12. 2018 10:56  | 

Ethereum har bestemt skabt et marked for sig selv i branchen for kryptokurrency. Efter Bitcoin kan det være det mest populære navn for alle de nye kunder til digital valutahandel.

Så hvad er egentligt? Lad os kigge på det

Ethereum er en blockchain teknologibaseret open source software platform, som gør det muligt for udvikleren at ikke alene bygge, men implementere deres decentrale applikationer. Ifølge definitionen på dets officielle hjemmeside er Ethereum defineret som en platform, der gør det muligt at drive smarte kontrakter; disse er applikationer, der har lov til at køre i deres oprindelige form; de står over for ingen censur eller anden indblanding fra en tredjepart de løber præcis som de blev udviklet og designet af bygherren.

Ethereum historie

Ethereum blev designet af en russisk-canadisk programmør ved navn Vitalik Buterin, da han var bare 19 år gammel. I 2013 arbejdede Buterin på bitcoin, da han følte, at kryptokurrency ikke havde sit eget appudviklingsskriptsprog. Da ideen ikke sad godt med bestyrelsen, begyndte den unge Buterin at arbejde alene og endte med at skabe et programmeringssprog inden for blockchain, der kunne bruges til at skabe kontrakter - smarte kontrakter.

Ethereum blev officielt annonceret i 2014 på en Miami bitcoin konference.

Ethereum digital valuta er Ether

Oprettelsen af software platformen fødte Ethereum Foundation, som blev lavet til at guide og direkte udvikling. Ikke længe efter oprettelsen producerede Ethereum sin egen mønt med navnet eter, forkortet ETH, som er valutaen for hele Ehtereum økosystemet.

Siden den offentlige presale i 2014 er der over 950 Ehtereum-drevne projekter, og i dag er ETH-token værd omkring $ 1.000, hvilket var kun få cent på tidspunktet for dets oprettelse.

Ethereum minning

Når den erhvervsdrivende ønsker at udføre en transaktion eller en person ønsker at oprette en smart kontrakt, bliver hele arrangementet registreret på den offentlige storbog. Begivenheden er bekræftet på storlegen af et globalt netværk af computere, der er forbundet med Ethereum økosystemet. Disse computere kan betegnes som "minearbejderne".

For at sige det simpelthen behandler "minearbejderne" alle transaktionerne. Disse computere har brug for en masse computerkraft til at løse algoritmer og problemer for at generere ETH som belønninger. Mængden af strøm, der er nødvendig for at løse disse problemer, er en stor ulempe ved minedrift, hvorfor Buterin planlægger at foretage nogle ændringer i systemet.

Sådan fungerer Ethereum

Ligesom bitcoin fungerer blockchain som Ethereums offentlige storbog, hvor alle transaktioner og begivenheder bliver optaget. Både bitcoin og ethereum ledgers fungerer næsten på samme måde.

Lad os forklare det yderligere;

Ethereum-netværket lagrer smarte kontrakter og transaktioner i datablokke, som er udvundet eller oprettet af forskellige brugere. Disse blokke findes i form af en kæde. De oprettede blokke distribueres derefter blandt andre brugere, som verificerer sin ægthed og nøjagtighed.

Ethereum er ikke en kryptocurrency, men ether er

Den største misforståelse er, at ethereum er en digital valuta; men som forklaret tidligere er ethereum en software, der kan være vært for mange andre software. Alle transaktioner og begivenheder inden for ethereum økosystemet er lavet ved hjælp af ETH eller ether, som er en digital valuta. Hvis du vil oprette en kontrakt eller ændre en eksisterende, skal du betale i ETH for at få ændringen behandlet.

Disse var blot de mest grundlæggende fakta om Ethereum, der blev udarbejdet i denne artikel for at forenkle hele konceptet for alle de nye handlende eller udviklere, der ønsker at forstå, hvordan Ethereum økosystemet og netværket fungerer.

Kom i gang nu - Livet er for kort til at være fattig. cryptocurrency, ethereum, ether, digital valuta, blockchain
Start now

Tjen penge med tre nemme trin!

Min metode kan blive brugt alle steder. De fleste banker og handlende kender ikke til denne metode endnu, og selvom de kendte til den, ville de ikke under nogle omstændigheder tilbyde den til almindelige mennesker. Det er derfor det er meget vigtigt at vælge en pålidelig licenseret mægler der vil tillade dig at tjene penge. Disse er mine to favoritmæglere. Registrer dig på den ene af dem - eller dem begge. De tilbyder begge råd og vejledning, video guides og personlige rådgivere - helt gratis.

Prøv metoden med en demoversion:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
En moderne mægler med et lavt mindst krævet depositum
Mit hurtige tip: Mægleren tillader nonstop handel inklusiv weekend med handler fra så lidt som $1
Minimum indbetaling: $10
 

  Binary Option Robot

Dette program kan satse istedet for dig. :-) Alt du behøver er at installere, registrere og indbetale. Robotten vil derefter beregne, hvad den skal satse på og gør det hele for dig.
Mit hurtige tip: Jeg anbefaler dette værktøj til komplette byndere, fordi skal bare tænde computeren, så tjener softwaren penge til dig!
Minimum indbetaling: $250
 
 


  Cecilie (83.93.14.*) skriv

Det virker ikke?    https://eu.iqoption.com/traderoom

Det der IQ option som man kommer ind på det koster altså penge?

  Allan Gabet (188.179.165.*) skriv

hjælp til at tjene penge

hej
jeg og mig kone lever for kun 7500 om månedet hvor der skal betales alt ud fra det .
det ville være dejlig med lidt ex. om månedet , så derfor jeg kontakter dig for at høre hvad
jeg kan gøre for at begynde at tjene lidt.
Hilsen Allan og Mary

  Peter (88.103.252.*) skriv

profil

Hvordan virker det egentligt når jeg gerne vil bruge min almindelige bankkonto til indbetaling og til at hæve til?

  Dusan (185.15.111.*) skriv

Jeg er dum

Hej, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg endte på din side mens jeg smuttede rundt på nettet.
Jeg har ikke noget behov for at være millionær. Jeg vil bare være financielt uafhængig, og jeg har ikke den største løn
men jeg er stadig over gennemsnittet. Det er træls er lånet. 500%ekstra om måneden ville
virkeligt hjælpe mig. Kunne du fortælle mig her, så andre også kan se det, hvordan det egentligt fungerer? jeg forstod det ikke det ikk helt første gangh.
Kan du forklarer det til os lidt dumme? Jeg har arbejde men har ret meget fritd.

  Arty.RU (37.48.51.*) skriv

skatt

Så hvordan fungerer beskatningen af profitten (store profitter) når de kommer på min konto??

  Adam (176.222.228.*) skriv

Jeg forstår det ikke, kan du sende en video hvor det virker?

  MogulJon (92.61.85.*) skriv

spørgsmål

Hellå, jeg er også totalt ny til det her og jeg tænkte på om der er nogle der vil hjælpe mig til at komme i gang? Det kunne være fedt!

  Daniel (188.75.144.*) skriv

Re: spørgsmål - MogulJon    Option Trade.com

Så vidst som jeg ved, er det laveste indbetaling på Option Trade.com, hvor det er 100$ eller ca 80$.

  Marcel (193.179.141.*) skriv

Værsød    Nikde

Jeg vil gøre det samme som dig. Men jeg har ingen erfaring, så jeg ville bare høre, om der er nogle sider hvor indbetalingen er lavere? Tak på forhånd!.

  David (31.31.228.*) skriv

hjælp miig    IQoption.com

er der nogle der kan hjælpe mig videre på IQoption.com?

  jffdark (217.66.182.*) skriv

information    I dont trade yeta

Hey, kan i fortælle mig en ting eller to. Jeg vil prøve den sikre måde med en demo version. Jeg kan jeg indbbetaler lavere mægner såsom 100euros,100dollars, jeg har ikke
nogen erfaring overhovedet, så jeg leder efter mere information, om hvordan jeg skal indberette præmien til skat. Hvordan gør jeg det??

Alle kommentarer (ny side)
 
 
 

 Tilføj kommentar!

Spørg om alt eller del din erfaring
Du vil modtage detaljerede instruktioner til din e-mail.