Hvordan man identificerer svindelmaeglere - Jeg blev rig ved at bruge denne metode og nu tjener jeg over €10.000 om måneden
More information
Albert Hanssen
13.08. 2018 21:55  | 

Binær options trading kan kun give dig overskud, hvis du kender feltet. En nybegynder, der ikke kender handelens kunst, vil sandsynligvis blive scammed og ryddet af hans rigdom. Husk, at svindlere har travlt med at udvikle nye måder at holde sig til fra handlende til mæglere.

Med hensyn til online binære muligheder mæglere, takket være digital valuta, har de sprunget ud overalt på internettet. Dette har gjort spotting svindel vanskeligere, selv for de mest erfarne forhandlere.

Så spørgsmålet er, hvordan fortæller vi ulemperne fra de virkelige?

Heldigvis er der et par meget nyttige tips og telltale tegn, der kan hjælpe dig med at beskytte dig mod svindlere; her er de;

Kig efter en licens

Du skal sørge for, at mægleren du vælger er registreret hos en velrenommeret og autentisk international tilsynsorgan. Du bør tale med dem, spørg dine spørgsmål; en autentisk mægler er ikke genert væk fra at dele sine registreringer og licenser.

Hvis en mægler hævder at have en licens, så skal du kontrollere ægtheden af ​​regulatoren; sørg for, at det giver fuld erhvervsdrivende beskyttelse, har ret til at gribe ind over for lovovertrædere og tilbyder en komplet historie over sine aktiviteter.

Gør din forskning

Før du tilmelder dig med en mægler, skal du gøre din forskning; tjek internettet for artikler, brugeranmeldelser og andre detaljer, som vil give dig en ide om mæglerens ægthed. Du bør også se mæglerens hjemmeside i detaljer; check for kontaktoplysninger, fysiske adresser og deres tilmeldingskrav.

Selv de mindste detaljer, som f.eks. Dårlige skrivefejl, fejlmatchet skrifttype og uprofessionelt designet hjemmeside mv. Kan give dig et fingerpeg.

Pas på tilmeldingsbonusser

Hvis den mægler du valgte tilbyder en uimodståelig tilmeldingsbonus, skal du modstå det!

Der er en stor chance for, at den bonus du er blevet lovet aldrig vil blive deponeret eller ville have andre skjulte forhold, eller selv om deponering er umulig at trække sig tilbage.

Tilbagetrækningsbetingelser

Dette er et af de største tegn på en svindler; hvis tilbagetrækningsbetingelserne gør det svært for dig at få dine penge så er det bedst at ikke vælge mægleren. En ulempe er imidlertid, at du kun finder ud af disse forhold, når du trækker tilbage.

Du skal altid kontrollere vilkår og betingelser sektionen for at finde ud af deres politik på udtræden; mæglere, der ikke tillader tilbagetrækning, indtil du foretager et vist antal handler, er aldrig en god mulighed.

Pas på, når det overskud, der tilbydes, er for højt

Hvis en mægler lover overskud, der virker for godt til at være sandt, er chancerne for, at de ikke er reelle. Din sund fornuft vil fortælle dig, hvornår et godt løfte er for godt. Når en mægler ikke har nogen historie, licenser eller statistikker, der gør dig interesseret, bruger de falske løfter til at lokke dig.

Pas på tilmeldinger

Når en mægler beder om et uhyrligt tilmeldings depositum, skal du bare sige nej. Chancerne er, når du har indbetalt pengene, vil du ikke se det igen. Jo højere mængden er, jo mere forsigtige skal du være.

Svår at nå kundeservice

Dette er et stort rødt flag! Når du ikke kan kontakte deres kundeservice, skal du dele måder med din mægler. Autentiske mæglere har et meget støttende personale, som altid er tilgængelig og villig til at hjælpe og guide dig.

Kolde kontakter

Hvis en mægler kontakter dig via telefon eller e-mail og inviterer dig til at tilmelde dig, skal du være forsigtig Del ikke dine fortrolige oplysninger eller accepter ethvert tilmeldingstilbud.

Disse få tips kan vise sig at være uvurderlige for at beskytte dig mod svindel. Det er bedst at se referencer og gå til højt profilerede mæglere.

Kom i gang nu - Livet er for kort til at være fattig. svindel mæglere, binære optioner handel, cryptocurrency, digitale penge, binær handel
Start now

Tjen penge med tre nemme trin!

Min metode kan blive brugt alle steder. De fleste banker og handlende kender ikke til denne metode endnu, og selvom de kendte til den, ville de ikke under nogle omstændigheder tilbyde den til almindelige mennesker. Det er derfor det er meget vigtigt at vælge en pålidelig licenseret mægler der vil tillade dig at tjene penge. Disse er mine to favoritmæglere. Registrer dig på den ene af dem - eller dem begge. De tilbyder begge råd og vejledning, video guides og personlige rådgivere - helt gratis.

Prøv metoden med en demoversion:

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
En avanceret mægler som har en virkelig god kundesupport og lavt mindste depositum
Mit hurtige tip: Mægleren har en gratis demo version og et meget lavt mindste depositum
Minimum indbetaling: $5
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
En moderne mægler med et lavt mindst krævet depositum
Mit hurtige tip: Mægleren tillader nonstop handel inklusiv weekend med handler fra så lidt som $1
Minimum indbetaling: $10
 
 


  Cecilie (83.93.14.*) skriv

Det virker ikke?    https://eu.iqoption.com/traderoom

Det der IQ option som man kommer ind på det koster altså penge?

  Allan Gabet (188.179.165.*) skriv

hjælp til at tjene penge

hej
jeg og mig kone lever for kun 7500 om månedet hvor der skal betales alt ud fra det .
det ville være dejlig med lidt ex. om månedet , så derfor jeg kontakter dig for at høre hvad
jeg kan gøre for at begynde at tjene lidt.
Hilsen Allan og Mary

  Peter (88.103.252.*) skriv

profil

Hvordan virker det egentligt når jeg gerne vil bruge min almindelige bankkonto til indbetaling og til at hæve til?

  Dusan (185.15.111.*) skriv

Jeg er dum

Hej, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg endte på din side mens jeg smuttede rundt på nettet.
Jeg har ikke noget behov for at være millionær. Jeg vil bare være financielt uafhængig, og jeg har ikke den største løn
men jeg er stadig over gennemsnittet. Det er træls er lånet. 500%ekstra om måneden ville
virkeligt hjælpe mig. Kunne du fortælle mig her, så andre også kan se det, hvordan det egentligt fungerer? jeg forstod det ikke det ikk helt første gangh.
Kan du forklarer det til os lidt dumme? Jeg har arbejde men har ret meget fritd.

  Arty.RU (37.48.51.*) skriv

skatt

Så hvordan fungerer beskatningen af profitten (store profitter) når de kommer på min konto??

  Adam (176.222.228.*) skriv

Jeg forstår det ikke, kan du sende en video hvor det virker?

  MogulJon (92.61.85.*) skriv

spørgsmål

Hellå, jeg er også totalt ny til det her og jeg tænkte på om der er nogle der vil hjælpe mig til at komme i gang? Det kunne være fedt!

  Daniel (188.75.144.*) skriv

Re: spørgsmål - MogulJon    Option Trade.com

Så vidst som jeg ved, er det laveste indbetaling på Option Trade.com, hvor det er 100$ eller ca 80$.

  Marcel (193.179.141.*) skriv

Værsød    Nikde

Jeg vil gøre det samme som dig. Men jeg har ingen erfaring, så jeg ville bare høre, om der er nogle sider hvor indbetalingen er lavere? Tak på forhånd!.

  David (31.31.228.*) skriv

hjælp miig    IQoption.com

er der nogle der kan hjælpe mig videre på IQoption.com?

  jffdark (217.66.182.*) skriv

information    I dont trade yeta

Hey, kan i fortælle mig en ting eller to. Jeg vil prøve den sikre måde med en demo version. Jeg kan jeg indbbetaler lavere mægner såsom 100euros,100dollars, jeg har ikke
nogen erfaring overhovedet, så jeg leder efter mere information, om hvordan jeg skal indberette præmien til skat. Hvordan gør jeg det??

Alle kommentarer (ny side)
 
 
 

 Tilføj kommentar!

Spørg om alt eller del din erfaring
Du vil modtage detaljerede instruktioner til din e-mail.